Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Starbucks Hangi Ülkenin? Starbucks Yahudi Mi? Starbucks İsrail Açıklaması

Pek çok vatandaşın tercih ettiği en büyük kahve dükkanı zincirlerinden Starbucks araştırmaları sıklaştı. Hamas – İsrail çatışması devam ederken dünya devi Starbucks’tan Filistin hamlesi geldi. Filistin’e destek mesajı yayınlayan sendikaya dava açan Starbucks hangi ülkenin merak ediliyor. Starbucks Yahudi mi sorusu yanıt arıyor. İşte Starbucks İsrail açıklaması..

Pek çok vatandaşın tercih

Kahve dükkanı zinciri Starbucks, Hamas – İsrail çatışmasının ardından Filistin ile dayanışma içerikli sosyal medya paylaşımında bulunan Starbucks Workers United sendikasına dava açıyor. Daha önce bu durumu kınayan Starbucks, sendikayı mahkemeye çıkarıyor.Starbucks’tan yapılan açıklamada, sendikanın Starbucks adını kullanmasının müşterilerin kafasını karıştırdığını ve bazı müşterilerin öfkelerini mağaza çalışanlarından çıkardıklarını iddia etti. Bu durumun ardından arama motorlarında Starbucks hangi ülkenin, Starbucks İsrail desteği, Starbucks İsrail açıklaması, Starbucks sahibi kimdir, Starbucks Filistin araştırmaları başladı. Peki, Starbucks kimin? Starbucks Yahudi mi? İşte yanıtı..

STARBUCKS HANGİ ÜLKENİN?

Starbucks, Amerika Birleşik Devletleri kökenli bir kahve zinciri ve uluslararası bir şirkettir. İlk mağazasını Seattle, Washington’da 1971 yılında açan Starbucks dünya çapında yayıldı. Dünya genelinde birçok ülkede mağazalar açan Starbucks, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirket olmasına rağmen, dünya çapında yaygın olarak bulunan bir kahve zinciri olarak bilinir. Starbucks mağazaları birçok farklı ülkede faaliyet gösteriyor ve uluslararası pazarda geniş bir varlığa sahip.

STARBUCKS İSRAİL DESTEĞİ

Starbucks, birçok ülkede faaliyet gösteren bir kahve zinciri olarak biliniyor. Şirket 2003 yılında İsrail’den çekildi. Starbucks’ın İsrail’den çekilme nedenleri arasında bölgedeki siyasi ve güvenlik sorunları nedeniyle iş zorluklarına yol açmış olabileceği yer aldı. Öte yandan bazı gruplar, Starbucks’ın İsrail’de faaliyet göstermesini eleştirdi ve protesto etti. Bu tür protestolar ve çağrılar, şirketin İsrail operasyonlarını sonlandırmasına neden oldu. İsrail’deki operasyonlarını kapatan Starbucks, dünya genelinde birçok ülkede faaliyetlerini sürdürüyor.

STARBUCKS YAHUDİ Mİ?

İsrail Hamas çatışmalarının ardından arama motorlarında Starbucks araştırması yağan vatandaşlar Yahudi mi sorusuna yanıt arıyor. Hemen belirtelim ki hayır, Starbucks Yahudi bir şirket değil. Starbucks, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir kahve zinciri ve uluslararası bir şirket. Starbucks’ın kurucuları Jerry Baldwin, Zev Siegl ve Gordon Bowker’dır ve şirket 1971 yılında Seattle, Washington’da kuruldu. Starbucks, çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren ve çeşitli kültürlerden müşterilere kahve ve içecekler sunan bir ticaret şirketi. Şirketin sahipleri ve yöneticileri çeşitli kökenlere sahip olabilir, ancak şirketin kuruluşu veya işleyişi ile ilgili olarak bir Yahudi kimliği veya bağlantısı bulunmuyor.