Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Steam’den kaçanlar Epic Games Store’da! Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Oyun severlerin en çok kullandığı platformlardan Epic Games Store bombayı patlattı. Birçok oyunca ciddi indirimler başlatan Epic Games Store, Türk Lirası cinsinden oyun satışına devam ediyor…

Oyun severlerin en çok

Son dönemde popüler oyun mağazası Steam’in Türk Lirası’ndan Dolar para birimine geçişi oyunculara büyük şok yaşatmıştı. Steam’in sektördeki en büyük rakiplerinden biri olan Epic Games Store merakla beklenen “Muhteşem Cuma” indirimlerine başladı. Şirketin resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru oyun severleri heyecanlandırmaya yetti.

Epic Games Store’un Muhteşem Cuma indirimleri başladı. Birçok sevilen oyunda ciddi oranda indirimler yapılırken, şirketin halen Türk Lirası tercih etmesi oyun severlerin yüzünü güldürüyor. Şirketten yapılan açıklamada “Epic Kuponları ile tek veya toplam fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan tüm geçerli satın alımlarda ödeme aşamasında yüzde 33 indirim fırsatı” sunulacağı belirtildi.

YÜZDE 33 İNDİRİMLİ OYUNLAR EPİC GAME STORE’DA

Oyun dünyasının en popüler mağazalarından Epic Game Store yine çok konuşulacak bir kampanyaya başladı. Muhteşem Cuma kapsamında yapılacak indirimlerin 28 Kasım 2023 TSİ 19:00’da sona ereceği belirtildi. Oyun severler için düzenlenen kampanyada “Sınırlamalar geçerlidir, koşullara göz at. Muhteşem Cuma Etkinliğimiz boyunca tek veya toplam fiyatı 199,99 TL veya üzeri olan tüm geçerli satın alımlarda ödeme aşamasında yüzde 33 indirimden faydalan.” ifadeleri yer aldı.

STEAM SONBAHAR İNDİRİMLERİNİ DUYURDU

Öte yandan Steam platformunda da merakla beklenen “Sonbahar İndirimleri” açıklandı. Şirket 21 Kasım TSİ 21.00’dan 28 Kasım TSİ 21.00’a kadar sonbahar indirimlerini sürdürecek: “Steam Sonbahar İndirimi bu akşam başlayacak! İndirim boyunca binlerce oyun indirimde olacak ve favori oyunlarınızı bu yılki Steam Ödülleri için aday gösterebileceksiniz. Hemen istek listelerinizi hazırlayın.”

Dünyanın en popüler oyun mağazalarından Steam’in Türkiye’deki oyun satışlarında aldığı karar büyük tartışma yarattı. Şirket uzun bir süredir oyuncuların Türk Lirası cinsinden ödeme yapmasını kabul ediyordu. Ancak Dolar üzerinden oyun fiyatı hesaplamaya geçen şirket bir gecede tüm oyunların fiyatını yükseltti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABD'li teknoloji devi Apple'ın yeni
Sıradaki Haber iPhone 16 ne kadar olacak? iPhone 16 (Plus, Pro, Pro Max) kaç TL olacak?