Süleyman Şen: Belediyenin çivisi çıktı!

CHP’li meclis üyesi Süleyman Şen, meclis üyeleri arasında ayrım yapılmasına tepki göstererek, “Bir kurumun çivisi çıkmışsa yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı

Süleyman Şen: Belediyenin çivisi çıktı!

İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP’li İzmit Belediyesini eleştirdi. Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen CHP İzmit Kongresi sonrası ilçe başkanı seçilen Gökhan Ercan’a hayırlı olsun ziyaretine giden Fatma Kaplan Hürriyet’e meclis üyeleri ve koordinatörler de eşlik etti. Ziyarete bazı meclis üyelerinin ise davet edilmediği öğrenildi.

TANTA DA DAVET EDİLMEDİ

İlçe Başkanı ziyaretine davet edilmemesine tepki gösteren CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Şen, duruma isyan etti. Davetin neye göre yapıldığını sorgulayan Şen, “Kurumun çivisi çıkmışsa yapacak bir şey yok” yorumunda bulundu. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile arası açık olduğu bilinen Şen, sosyal medyada zaman zaman eleştirilerde bulunmaya devam ediyor. Öte yandan Başkan Hürriyet ile arası açık olduğu bilinen bir diğer meclis üyesi Hakan Tanta’nın da parti ziyaretine davet edilmediği iddia edildi.

KEYFİ UYGULAMA

Şen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Düşünsenize, bir Belediye Başkanı, Seçilmiş ilçe Başkanına ziyarete gidiyor. Özel kalemi bazı Meclis üyelerini arıyor bazılarını aramıyor. Neye göre, kime göre? Bir kamu kurumunda böylesi keyfi bir uygulama olabilir mi? Biz seçilmiş meclis üyeleriyiz. Beğenirsin beğenmezsin, ama ayrım yapamazsın. Çağırırsın, gelirim gelmem o bana ait. Ancak bir kurumun çivisi çıkmışsa yapacak birşey yok vesselam”ifadelerini kullandı.