Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süleyman Soylu Kocaeli’de: Memleketimiz iyi istikamette gidiyor

Kocaeli Trabzonlular Derneği Trabzon’un kurtuluş günü olan 24 Şubat’ta program düzenledi. Programa geçmiş dönem İçişleri Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da katıldı. 

Kocaeli Trabzonlular Derneği Trabzon'un

Kocaeli Trabzonlular Derneği Kocaeli Kongre Merkezi’nde “24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşu” programını düzenledi. Programa İçişleri eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da katılım sağladı.

Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Süleyman Soylu’nun yanı sıra, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Milletvekilleri Sami Çakır ve Veysel Tipoğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu ve dernek yönetimi ile Trabzonlu vatandaşlar katıldı.

“HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Ben Trabzon’da iki dönem milletvekilliği yaptım. Hayatımın en şerefli, en güzel günleridir. Bizim insanımızın kendine ait iç sevgisi vardır. Fatih, Yavuz, Kanuni kendi karakterlerini memleketimize yansıtmışlardır. Fatih İstanbul’u fethettiğinde, 1500 Trabzonlu aileyi fetihten hemen sonra İstanbul’a göndermiş” dedi.

“MEMLEKETİMİZ İYİ İSTİKAMETTE GİDİYOR”

Türkiye’nin iyi istikamette gittiğini ifade eden İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, “Hiçbir endişeniz olmasın. Memleketimiz iyi istikamette gidiyor. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Bu ülkenin biraz daha kuvvetlenmesi lazım geldiğine, Gazze meselesinde bir kez daha şahit olduk. Biraz daha fazla güçlenmeye, biraz daha fazla ayakları üzerinde durmaya, biraz daha fazla hakikati haykırmaya her birimizin çok fazla ihtiyacı var” diye konuştu.