Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süleyman Soylu’dan çok konuşulan çıkış: Küresel sistem çöktü, gençlere seslendi

AK Parti İstanbul Milletvekili, İçişleri eski Bakanı, Süleyman Soylu, sosyal medyada gündem olan bir çıkış yaptı. Bir manifestoyu andıran açıklamada Soylu, küresel sistemin Gazze’de çöktüğüne vurgu yaparak, gençlere seslendi.

AK Parti İstanbul Milletvekili,

AK Parti İstanbul Milletvekili, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir açıklama yaptı. Gençlere seslenen Soylu, Türkiye’de yapılan darbelere dikkat çekerek, küresel sistemin Gazze’de çöktüğüne vurgu yaptı. Gazze’de yaşananların önümüzdeki yıllara büyük bir etki yapacağına vurgu yapan Soylu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KÜRESEL SİSTEM ÇÖKTÜ

“Sevgili Genç kardeşlerim Biz darbelerle büyüdük ve onları unutmadık… Mücadelemiz hep kukla ve kuklacılarla oldu. Siz de Gazze’yi unutmayın; Küresel finans sistemi Küresel hukuk sistemi Küresel insan hakları sistemi Küresel çevrecilik sistemi Küresel barış sistemi Küresel kültür sistemi Küresel medya sistemi Küresel kapitalizm Hepsi vesayetin, dünya hükümranlığının sözde meşruiyet aparatlarıdır. Gördük ki; Hepsinin sonu Gazze’dir. Ve salgın gibi küreye yayılır.

DÜNYA GAZZELİ MÜSLÜMANLARIN ÖLÜMÜNE KARAR VERDİ

Müdafaa ve mücadelenin hattı değil sathı olduğu, Sathın da tüm dünya olduğu, 21. asrın acı ve yalın gerçeğidir. Her yüzyılın geleceği etkileyen bir hikayesi vardır. Bu yüzyılın hikayesi Gazze olmuştur. Tüm dünya Gazzeli müslümanların ölümüne karar vermiştir. Kimisi fiilen kimisi ise sessizlikle… Vicdanını emperyalizme teslim etmemiş insanlar hariç… Güçlüye bakıp Hakka sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyin. Allah bu zulme ortak olanları helak edecektir, Allah doğruların yanındadır.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?