SUMOTAŞ olağanüstü genel kurul yapacak

Sınırlı Sorumlu SUMOTAŞ Lojistik Taşıma ve İşletme Kooperatifi, olağanüstü genel kurul yapacak.

SUMOTAŞ olağanüstü genel kurul yapacak

Sınırlı Sorumlu SUMOTAŞ Lojistik Taşıma ve İşletme Kooperatifi, olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapaılan duyuruda, “Yönetim kurulumuz 20.11.2023 günü toplanarak, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Sınırlı Sorumlu Sumotaş Lojistik Taşıma ve İşletme Kooperatifinin 2023 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı 23.12.2023 tarihinde saat 11.00’da yazılı adreste: Çepni Mahallesi Çepni Caddesi Suadiye Kültür Merkezi Kartepe / Kocaeli adresinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 30.12.2023 tarihinde aynı saat ve aynı yerde yapılmasına, toplantıya ilişkin duyuru ve çağrı işlemleri için gazete ilanı verilerek yapılamasına oybirliği ile karar verildi” denildi.

GENEL KURUL GÜNDEMİNDE ÜYE AİDATI VAR

1) Açılış, yoklama ve saygı duruşu.

2) Divan kurulunun oluşturulması, seçilecek Divan Kuruluna toplantı tutanaklarını imzalama yetkisi verilmesi.

3) 01.01.2023-31.12.2023 dönemi dış denetimini yapmak üzere dış denetçinin seçilmesi oylanması ve karara bağlanması.

4) Seçilecek dış denetçinin ücretinin belirlenmesi oylanması ve karara bağlanması.

5) Üyelik Aidatının görüşülmesi oylanması ve karara bağlanması.

6) Yükleme ücretlerinin görüşülmesi oylanması ve karara bağlanması. Yapı kredi bankasına Şirketimizin maliki bulunduğu/bulunacağı Kocaeli ili. Kartepe ilçesi. Çepni mahallesi. Sumolaş sokağı, mevkiinde kain. G24D02D1B palla. 101 ada. 10 ve 1 1 numaralı parsellere ve parsellerde kayıtlı taşınmazlara Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. tarafından, şirketimiz lehine açılmış ve açılacak her lürlü nakdi ve gayrı nakdi krediler, kefalete dayalı taahhütlerimizdenve her ne sebepten olursa olsun doğmuş ve doğacak borçlarımızın ve bunların faiz. komisyon, gider vergisi, sigorta ücreti, takip ve dava masrafları ve vekalet ücreti gibi ter”i borçlarının teminatını oluşturmak üzere adı geçen Banka lehine Birinci derecede (boş ve serbesl

dereceden istifade kaydıyla)………………….. TL bedelle. Bankanın dilediği

şartlarda ipotek edilmesinin görüşülmesi oylanması ve karara bağlanması.

8) Huzur Hakkının görüşülmesi oylanması ve karara bağlanması.

9) Dilek ve temenniler.

10) Kapanış.

Kaynak: HABER MERKEZİ