Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süper mini elbisesiyle pozları çok konuşulacak! Kirli Sepeti’nin Yasemin’i Bestemsu Özdemir’den cesur pozlar…

Fox TV ekranlarının sevilen yapımlarından Kirli Sepeti’nin Yasemin’i verdiği pozlar ile sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya yerleşti. Bestemsu Özdemir’in süper mini kıyafetiyle cesur pozları olay oldu!

Fox TV ekranlarının sevilen

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği Kirli Sepeti’nin Yasemin’i sosyal medyada paylaştığı pozlar ile gündem oldu. Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Serhat Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin sevilen oyuncularından Bestemsu Özdemir, süper mini elbisesi ile dikkat çekti.

Dizide Yasemin karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir, başarılı performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan ünlü isimlerden biri olan Bestemsu Özdemir, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

SÜPER MİNİ ELBİSESİ ÇOK BEĞENİLDİ!

Sosyal medya paylaşımlarıyla da son dönemde adından sıkça söz ettiren isimlerden olan Bestemsu Özdemir, kısa süre önce yaptığı paylaşımlar ile gündeme geldi. Mini elbisesi ile verdiği cesur pozlar takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

‘’Benim yolum’’ notuyla yaptığı paylaşıma binlerce beğeni alan Bestemsu Özdemir, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de beğenildi. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşıma takipçilerinden ‘’çok güzelsin’’, ‘’harika görünüyorsun’’ gibi yüzlerce yorum geldi.

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

20 Nisan 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bestemsu Özdemir, aslen Erzincanlıdır. 2,5 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara’da yaşayan Bestemsu Özdemir, daha sonra annesinin yanına İstanbul’a döndü.

Saint Benoit Fransız Lisesi’nde öğrenim gören Bestemsu Özdemir, üniversite eğitimi için İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü’ne girdi. Takip eden dönemde bir ajansa kaydolan Bestemsu Özdemir, Mavi için modellik yaptı.

Kısa süre sonra modelliği bırakan Bestemsu Özdemir, ünlü menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve 2012 yılında ilk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı ile Sakarya Fırat dizilerinde yaşadı.

Takip eden yıllarda Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Güvercin gibi birçok başarılı yapımda yer aldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor