SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR!

1. Amatör Lig C Grubu'nda Bahçecikspor sahasında Darıcaspor'u ikinci yarıdaki golleri ile 2-0 mağlup etti ve adını Süper Amatör Lig'e yazdıran ilk takım oldu.

BİRKAN PERDEYİ AÇTI

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Bahçecikspor'un aradığı, beklediği gol 74. dakikada geldi. Serbest vuruş kullanan Bahçecik ekibinde kaleye gönderilen topu kaleci Abdülkerim kornere çeldi. Kullanılan kornerde ceza sahası içindeki karamolde topu önünde bulan Birkan kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 1

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 2

KADER ADAMI BÜNYAMİN MUTLU

Maçın 88. dakikasında Darıcaspor gole çok yaklaştı. Kaleci Taha'nın üzerinden topu aşırılan top ağlara gitmek üzereyken 2. yarıda oyuna giren Bünyamin topu taca gönderdi. 90+2. dakika oynanırken sağ kanatta topu kazanan Bünyamin Mutlu kaleci Abdülkerim'i önde görünce topu 40 metreden kaleye gönderdi ve olağanüstü bir gole imza attı. "2-0" Maç bu skorla sonra ererken bu yılın ilk şampiyonu Bahçecikspor oldu ve sarı siyahlılar sezonun bitimine 1 hafta kala adını Süper Amatör Lig'e yazdırdı. Maçın ardından Başiskele ekibinin sevinci görülmeye değerdi.

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 3

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 4

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 5

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 6

SÜPERSİN BAHÇECİKSPOR! - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ