Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sürdürülebilirlik Ödülleri sahiplerini buldu

Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilirlik Ödülleri ödül töreni Wellborn Otel’de gerçekleşti. Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Kocaeli’yi marka yapan bu birlik ve beraberlik. Daha önce dediğim gibi birbirimizi ötekileştirmeyelim” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilirlik

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Sürdürülebilirlik Ödülleri Welbron Otel’de gerçekleşti. Törene Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı.

ÖDÜL TÖRENİNE DAVETLİ YAĞDI

Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilirlik Ödülleri ödül töreni bu akşam Wellborn Otel’de düzenlendi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı ödül törenine, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Soydabaş, Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Cantürk, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, iş adamları ve davetliler katıldı.

KANKO, ÇİLER VE TÜRKKAN MESAJ GÖNDERDİ

TBMM’deki bütçe görüşmelerinden dolayı programa katılamayan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Muhip Kankoi Nail Çiler ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan mesaj göndererek, ödül alanları tebrik etti.

HİSACIKLIOĞLU: BİRBİRİMİZİ ÖTEKELEŞTİRMEYELİM

Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Beni en çok mutlu eden tablo Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın reel sektörün yanında olması. Kocaeli’yi marka yapan bu birlik ve beraberlik. Tüm oda ve borsa başkanlarına teşekkür ederim. Daha önce dediğim gibi birbirimizi ötekileştirmeyelim. Bu önemli yılda sanayinin yıldızlarını ödüllendireceğiz. Ben ödül alacak tüm sanayicileri kutluyorum” dedi.

ZEYTİNOĞLU BİLGİ VERDİ

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise Kocaeli’ye dair bilgi verdikten sonra programdaki amaçlarını ve ödül törenine dair açıklamalarda bulundu. Zeytinoğlu, “İhtiyaçlarımızı gelecek nesillerin ihtiyaçlarını tüketmeden karşılamak sürdürülebilirliktir. Sürdürülebilir kalkınma ekonomik, sosyal ve toplumsal kaynakları da kapsıyor.

“HERKESİ KUTLUYORUM”

Sürdürülebilir kalkınma ile geleceğimizi güvence altına alıyoruz bu yıl düzenlediğimiz Kocaeli Sanayi Odası sürdürülebilirlik ödül töreninin amacı sürdürebilir kalkınma çerçevesinde finansal faktörlerle çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim faktörleriyle çalışmalardaki başarılarımızı entegre ederek sürdürülebilir yaşam için çalışma yapmak. Organizasyonlarımıza gönüllü bir katılım olduğu için herkesi kutluyorum” dedi. Ayhan Zeytinoğlu ayrıca firmaları yedi dalda ölçtüklerini de sözlerine ekledi.

“ÜLKENİN DİNAMOSUSUNUZ”

Ödül töreninde son olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Soyadabaş ise, “45 yıllık bürokratlık 5 yıllık siyaset hayatımda sizleri taş üzerine taş koymaya çalışan kişiler olarak gördüm. Mümkün olduğu kadar yolunuzu açmaya çalıştık. Bürokratik engeller sizi üzüyorsa da üzmeyenler de var. Ülkenin dinamosusunuz. 22 yıl önceye göre ülkemizin maddi değeri arttı. Sizlerin çalışması sayesinde bu oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU VE SOYDABAŞ’A PLAKET

Gecenin anısına Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Mustafa Soyodabaş’a plaket verdi. Ayrıca TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na da plaket verildi.
Düzenlenen ödül töreninde alınan ödüller ise şöyle:

BASKAN-ALAN-VEREN-2023 (1)