Sürücüler dikkat! Valilikten önemli duyuru

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gebze Gişelerinden Otoyola girişler, Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları nedeniyle kapatıldı.

Sürücüler dikkat! Valilikten önemli duyuru

Kocaeli Valiliği, Gebze otoyol gişelerinin, kanopiler ile binaların yıkılması ve serbest geçiş sisteminin altyapı İmalatlarının yapılması ve diğer ücret toplama istasyonlarında oluşan hasarlı altyapı imalatlarının yenilenmesi çalışmaları sebebiyle kapatılacağını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde;

ÇALIŞMALAR YAPILACAK

"Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Sorumluluğundaki Gişelerde, Kanopiler ile Binaların Yıkılması ve Serbest Geçiş Sisteminin Altyapı İmalatlarının Yapılması ve Diğer Ücret Toplama İstasyonlarında Oluşan Hasarlı Altyapı İmalatlarının Yenilenmesi Yapım İşi kapsamında O-4 Anadolu Otoyolu Gebze Ücret Toplama İstasyonunu Serbest Geçiş Sistemine dönüştürme çalışmaları yapılacaktır.

24 SAAT ESASINA GÖRE..

24 saat esasına göre yapılacak olan çalışmalar 06.08.2024 Salı günü başlamış olup, yapılacak çalışmalar nedeni ile Gebze Gişelerinden Otoyola girişler kapatılacak olup, sürücüler D-100 güzergahı üzerinden alternatif yolları kullanabilecektir. Otoyoldan çıkışlar ise servis yolundan kontrollü olarak sağlanacaktır.

SÜRÜCÜLERİN UYMASI GEREKİYOR

Çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak ve onaylı trafik projesine göre gerekli trafik işaretlemesi yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Kaynak: BÜLTEN