Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR 1,2,3,4, ELEME ADAYI NETLEŞTİ: Survivor Eleme Adayları Kim Oldu? 1 Haziran Survivor Düello Kim Çıkacak?

Finale sayılı gün kalan Survivor All Star yarışında heyecan tavan yaptı. Son 8 yarışmacının kaldığı Survivor mücadelesinde bireysel yarışlar oynanmaya başladı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim istediği kişiyi eleme potasına gönderme fırsatı elde etti. Peki, Survivor eleme adayları kim oldu? İşte yanıtı..

Finale sayılı gün kalan

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın üçüncü ve son bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük finale sayılı gün kala son 8 yarışmacı kaldı. Sakatlıkların artık daha önemli olduğu Survivor parkurunda en iyi sıralamayı yapan Nefise adını yarı finale yazdırdı. Yarı final eşleşmeleri netleşti. Survivor 1., 2., 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Peki, Survivor en son kim elendi? Survivor eleme adayları kim oldu? İşte Survivor eleme potası..

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Heyecanın tavan yaptığı Survivor All Star mücadelesinde düello günü geldi. Bireysel yarışların başladığı Survivor macerasında haftanın elme adayları netleşti. En iyi süreyi yaparak parkuru tamamlan Nefise yarı finale yükseldi. Haftanın son dokunulmazlık mücadelesinde sakatlanan Seda yarışlarda yer almadı. Survivor bireysel dokunulmazlık final etabında Nefise-Ogeday mücadelesi ekrana geldi. Ogeday 3-1 skorla Nefise’yi alt etti ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Haftanın en düşük parkur performansına sahip olan yarışmacısı Merve Aydın haftanın 3. eleme adayı oldu. Haftanın dördüncü eleme adayı ise Hilmicem oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

-Atakan

-Ogeday

-Hilmicem

-Merve Aydın