Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu? 4 Şubat Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Survivor Dün Kim Aday Oldu?

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024 mücadelesinde kıran kırana savaş hız kesmedi. 4 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm kazanan ve kaybedeni belli oldu. Programın sıkı takipçileri Survivor dün kim aday oldu merak etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte yanıtı..

Tansiyonun bir an olsun

Survivor ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor dün kim aday oldu merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında meraklı gözler son bölüm sonuçlarına çevrildi. 4 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Survivor son bölüm haftalardır beklenen Nihat Altınkaya mücadelesi acı sonla bitti. Survivor Mavi takımda yarışmaya katılan Nihat Altınkaya bir kez daha sakatlandı. İlk oyununda sakatlık yaşayan Nihat’ın durumu milyonlarca izleyiciyi üzdü. Tüm bunların yaşandığı Survivor kim potaya girdi merak konusu oldu. Peki, Survivor son eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte merak edilen Survivor 2. eleme adayı..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

İzleyicilerin gündemine giren Survivor dün kim kazandı yanıtı geldi. Geçtiğimiz hafta kadın elemesi yapılan Survivor adasında bu hafta erkek elemesi yapıldı. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasındaki gerilime son noktayı Acun Ilıcalı koydu. Yunus Emre’yi sert bir şekilde uyaran medya patronu, Yunus Emre’yi 2 ödülden mahrum bıraktı. Nefes kesen mücadeleyi soluksuz takip eden izleyenler için hemen belirtelim ki Survivor son bölüm kazanan Mavi takım oldu. Survivor dokunulmazlık oyunu kazananı 12-7 skorla Mavi takım oldu.

SURVİVOR 2. ADAY KİM OLDU?

Survivor 2. aday kim oldu merak edenler için hemen belirtelim ki Survivor eleme adayı Ersin Korkut oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Böylece Kırmızı takım oylamaya gitti. Ada konseyinde eleme adayını belirleyen Kırmızı takım eleme adayı Ersin oldu. Haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Yaman olurken haftanın 2. eleme adayı ise Kırmızı takımdan Ersin olarak belirlendi. Öte yandan yarışmaya sakatlığı nedeniyle geç katılan eski şampiyonlardan Nihat Altınkaya parkurda bir kez daha sakatlanınca olanlar oldu. Hastaneye kaldırılan Nihat Altınkaya için Acun Ilıcalı’dan, “Aylarca bugün için çalıştı açıkçası arkadaşlarımız ona bu sene gelme önümüzdeki sene gel istersen dedi ama öyle bir kadro var ki bu sene bu kadronun içinde olmam lazım dedi. 4 saat içerisinde onu uçağa bindirmeye başardık şu anda yolda ve yarın İstanbul’da olacak çünkü vakit kaybetmememiz gerekiyor. Yani ortopedik sakatlıkları için her zaman Allah daha büyüğünü vermesin derim…” dedi.