Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2024 All Star için nefesler tutuldu! Survior yayın tarihi belli oldu mu?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve her sene olduğu gibi bu sene de tutkunları tarafından heyecan ile beklenen Survivor, yeni gelişmeler ile gündeme geldi. Fenomen yarışma programının yayın tarihi ve oyuncu kadrosu netlik kazandı. İşte merak edilenler…

Ekranların en sevilen yarışma

İlk yayın tarihi 2005 olan ve o zamandan bu yana milyonlar tarafından tutku ile takip edilen Survivor, son günlerde gündemden düşmemeye başladı. Tv8’de şu an yayında olan MasterChef Türkiye’nin final yapmasına oldukça az bir zaman kalan Survivor’ın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Her sene olduğu gibi bu sene de dönüşümlü olarak Tv8’in yayın akışında yer alacak olan MasterChef Türkiye ile Survivor, izleyiciler tarafından yakın takip altına alındı. Dün akşam Masterchef Türkiye’de ikinci şef ceketinin sahibine giydirilmesi ile birlikte sezonun sonuna bir adım daha yaklaşılmış oldu. Bunun üzerine Survivor’ın ne zaman başlayacağı, fenomen yarışmanın kadrosunda hangi isimlerin yer aldığı merak edildi. İşte Survivor 2024’e ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar…

FORMAT DEĞİŞİKLİĞİ İLE O TARİHTE YAYINDA

Yayınlanmaya başlandığı günden bu yana seyirciyi de oyunda tutabilmek adına SMS oylaması formatı ile ilerleyen Survivor, bu sene bir ilke imza atacak. Daha önce ‘haksız şampiyonluk’ söylentilerine sebep olan ve birçok Survivor yarışmacısını da programa küstüren uygulamanın bu sene rafa kaldırıldığı bildirildi. Buna göre 2024 yarışmacıları seyirci oylaması ile değil performanslarına göre değerlendirilecek. Bu da her açıdan en güçlü ismin sezonu şampiyon olarak tamamlayacağı anlamına geliyor.

Survivor’ın heyecan ile beklenen yeni sezonu için tarih açıklaması da yapıldı. Acun Ilıcalı’dan gelen açıklamaya göre Tv8 yeni yıla Survivor All Star ile başlayacak. Sezonun ilk bölümü 1 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 20:00’de yayınlanacak.

SURVIVOR 2024 ALL STAR YARIŞMACILARI

Survivor’ın All Star konseptinde performans sergilemek üzere bir araya getirilen yarışmacılar ve takımları şu şekilde:

  • Nefise Karatay, Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Seda Aktuğlu, Sahra Işık, Begüm Yücetan, Seda Ocak, Ogeday Girişken, Yunus Emre Özden, Özgür Tetik, Yasin Obuz, Yiğit Poyraz (Mavi Takım).
  • Sercan Yıldırım, Ersin Korkut, Furkan Kızılay, Doğukan Manço, Berna Canbeldek, Aleyna Kalaycıoğlu, Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Pınar Saka, Turabi Çamkıran, Nihat Altınkaya, Bozok Gören (Kırmızı Takım).