Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2024 All Star Şok Kavga Geldi! Acun Ilıcalı Survivor Nagihan Öyle Şeyler Söyledi Ki Tansiyon Tavan Yaptı! Survivor 7. Bölüm Nagihan, Sercan, Turabi Kavgası

Ekran macerasına devam eden Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. İlk haftadan itibaren tansiyonun yükseldiği Survivor yeni bölümde Sercan, Turabi ve Nagihan birbirine girdi. Survivor Sercan’e demediğini bırakmayan Nagihan dur durak bilmedi. Acun Ilıcalı Nagihan’a verdi veriştirdi. Öyle şeyler oldu ki..

Ekran macerasına devam eden

TV8 ekranının en sevilen yapımlarından Survivor All Star 2024 yeni bölüm zamanı geldi. 13 Ocak Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanan Survivor 7. bölüm yayına girdi. Bu akşam yayınlanacak Survivor 7. bölümde tansiyon iyice fırladı. Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacılarının kavga anlarında sesler iyice yükseldi. Nagihan, Turabi ve Sercan arasında yaşanan gerginlik ortalığı karıştırdı. Yarışmacı seçimlerinden dolayı gerilen Turabi, Nagikan ve Servan birbirinin üzerine yürüyünce devreye Acun Ilıcalı girdi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor yeni bölümde Acun Ilıcalı’dan Nagihan’a uyarı geldi.

SURVİVOR ALL STAR 2024 7. BÖLÜM

13 Ocak Cumartesi TV8 yayın akışı listesinde yer alan Survivor All Star 2024 tansiyon yükseldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor yarışında gözler 7. bölüme çevrildi. Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanmaya başladı. Fenomen programda yaşananları takibe alan vatandaşlar yeni bölümde yaşanan Sercan, Turabi ve Nagihan kavgasına odaklandı. Aynı takımda mücadele eden Sercan, Turabi ve Nagihan birbirine girdi. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı yarışmacılara verdi veriştirdi. Sürprizlerinin olduğu görülen Survivor yeni bölümde oyun alanına gelen Kırmızı takım yarışmacılardan önce Nagihan, Merve ve Gizem arasında seçme kavgası yaşandı. Üçlünün gerginliği ardından bu kez Gizem gözyaşlarına boğuldu. Gizem, Merve’yi itip kendinden uzaklaştırdı.

SURVİVOR NAGİHAN KAVGA

13 Ocak Cumartesi günü ekrana gelen Survivor yeni bölümde parkurda düşen Sercan seçmelerden dolayı Nagihan’a tepki gösterdi. Sercan’dan gelen, “Buna sinirleniyorum işte. Seçimlerde analiz yapmıyorsun Nagihan. Bunu anlatıyorum işte sana” bağırışı ardından ortalık karıştı. Sercan’ın Nagihan’a bağırmasına sinirlenen Turabi araya girince olanlar oldu. Turabi, “Ne bağırıyorsun kıza? Bağıramazsın kıza” diyerek tepki gösterinde kavga iyice büyüdü. Öfkeden deliye dönen Nagihan Sercan’ın üzerine koşup, “Sen kimsin de bana bağırıyorsun?” deyince tansiyon bir an olsun düşmedi. Kavga ada konseyine taşınınca Acun Ilıcalı’dan Nagihan’a flaş çıkış geldi. Ada konseyinde oldukça sinirli olan Nagihan, Sercan’a”Senin haftan değil, ağzını kapat. Bu kim ya?” dedi. O sözleri duyan Acun Ilıcalı, “Nagihan sen ne yapıyorsun? Sercan kim biliyor musun milli futbolcu” diyerek tepki gösterdi. Nagihan ise, “E napıyım ben de milli atletim” dedi.

SURVİVOR 7 BÖLÜM FRAGMANI