Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2024 All Star yarışmacıları yola çıktı! Mavi takımda kimler var, kırmızı takımın yarışmacıları kimler?

Aylardır heyecan ile beklenen Survivor 2024 için geri sayım sürüyor. Son 1 haftadır gerek format değişikliği gerek ise de yeni kadrosu ile gündemden düşmeyen fenomen yarışma programı, son olarak yarışmacıların paylaşımları ile dikkat çekti.

Aylardır heyecan ile beklenen

Ekranların en sevilen yarışma programları arasında yer alan Survivor, bu sene de gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz yılın yarışmacı kadrosunu sosyal medya fenomenlerinden oluşturan ancak bu değişiklik ile seyircinin gönlünü pek de hoş edemeyen Acun Ilıcalı, yeni sezona dikkat çeken bir çıkış ile giriş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir yayına Survivor 2024 All Star kadrosunu davet eden Acun Ilıcalı, o programda mavi ve kırmızı takım kadrolarını resmen açıklamıştı. Sonrasında ise yeni sezonun başlangıç tarihini duyuran medya patronu, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Hem geçtiğimiz sezonun reyting kaybını kapatmak hem de seyirciyi özlem duydukları isimler ile buluşturmak üzere bir All Star kadrosu oluşturan Acun Medya ekibi, sezon henüz başlamamış olmasına rağmen gündemin baş sıralarında yer almayı başardı. All Star sezonunun ne zaman başlayacağı merak edilirken yarışmacıların sosyal medya paylaşımları Survivor izleyicisini oldukça heyecanlandırdı.

YOLA ÇIKTILAR

1 Ocak 2024 Pazartesi günü sezonun ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Survivor 2024 için geri sayım hızlandı. Son hazırlıkların tamamlanmasının ardından ilk parkur yarışına çıkacak olan yarışmacılar izleyicileri şimdiden heyecanlandırırlarken önemli bir gelişme yaşandı.

Bir süredir hazırlıklarını devam ettiren yarışmacılar, dün sosyal medya hesaplarından yeni gönderiler yayınladı. Damla Can, Furkan Kızılay, Doğukan Manço gibi isimlerin uçağa bindikleri ve Dominik’e doğru yola çıktıkları görüldü.

KADRO TAMAM

Survivor 2024 All Star sezonunun yarışmacı kadrosunu, geçmiş sezonlara damgalarını vurmuş olan önemli isimler oluşturuyor. İlk bölümlerin hemen ardından yedek yarışmacıların da kadroya dahil edilecekleri bilinirken şu an için açıklanan ana kadroda yer alan isimler şu şekilde:

Mavi takım: Özgür Tetik, Yunus emre Özden, Ogeday Girişken, Hakan Hatipoğlı, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Seda Aktuğlu, Damla Can, Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık.

Kırmızı takım: Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören, Nihat Altınkaya, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç.