Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2024 All Star’dan ilk fragman! Turabi ile Yiğit gırtlak gırtlağa… Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü!

Heyecan ile beklenen fenomen yarışma programı Survivor’dan sezonun ilk tanıtımı geldi. Dün akışa düşen ilk fragman sosyal medyada olay yaratırken Turabi ile Yiğit’in yarışma başlar başlamaz kavga etmiş olması, herkesi şaşkına çevirdi. İşte Survivor 2024’ün ilk tanıtımına dair ayrıntılar…

Heyecan ile beklenen fenomen

Dominik’te Survivor 2024 sezonunun ilk bölümü çekildi. Yayınlanan ilk tanıtım videosu gündeme bomba gibi düşerken Survivor izleyicisini bu sene oldukça hareketli anların beklediğinin sinyali verilmiş oldu.

Henüz ilk parkur oyununda karşı karşıya gelen Turabi ile Yiğit Poyraz’ın şiddetli tartışması fragmana damga vurdu. O anlar, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi.

SOSYAL MEDYA TARTIŞMASI PARKURA TAŞINDI

Survivor tarihinde çifte şampiyonluk elde eden ilk ve tek isim olan Turabi Çamkıran, 2024 All Star kadrosunda yerini aldı. Yarışma henüz başlamadan önce gözüne bazı isimleri kestiren ve onları kışkırtacak sosyal medya paylaşımlarında bulunan Turabi, özellikle Yiğit Poyraz’a olay yaratan göndermelerde bulundu. Poyraz’ın kendisine rakip olacak kadar tecrübeli olmadığını ileri süren Turabi, çeşitli animasyonlar ile Poyraz’ı emzikli bir bebek olarak paylaştı.

Yiğit Poyraz Turabi’nin paylaşımlarına karşılık vermemeyi tercih ederken sezonun ilk tanıtım videosunda ikilinin bu kez fiziki olarak karşı karşıya geldikleri görüldü. Kendisine ‘Saygısız’ diyen Yiğit Poyraz’ın üzerine koşan Turabi’yi takım arkadaşları durdurmaya çalışırken Acun Ilıcalı da konseyde ağır uyarılarda bulundu. ‘Survivor’da kırmızı alarmı başlatıyorum’ diyen Ilıcalı’nın Turabi’ye bir ceza verip vermeyeceği merak konusu oldu.

ACUN ILICALI’DAN NAGİHAN’A İNCE GÖNDERME

Bu sene ilk kez SMS’siz formatı ile ekranlara gelecek olan Survivor, yeni konsepti ile özellikle Nagihan Karadere’yi oldukça mutlu etmişti. Daha önce yarıştığı sezonlarda gücün değil SMS oylamasının öne çıktığını ve bu neden ile de haksız şampiyonlukların elde edildiğini savunan Karadere, yeni sezonda Ilıcalı’nın iğnelemesine maruz kaldı.

Tanıtım videosunda bu sezon SMS oylamasının olmadığını söylediği duyulan Ilıcalı, ‘Nagihan bu habere çok sevindi. Bundan sonra bahane üretemeyecek. Yalnızca kendi başarısızlığı onu eleyebilecek. Bakalım o zaman ne gibi bahaneler bulacak’ ifadelerini kullandı.