Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVIVOR 4. ELEME ADAYI: 3 Nisan Survivor Hangi Takım Kazandı? Survivor Dün Kim Aday Oldu? Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Heyecanın tam gaz devam ettiği Survivor All Star 2024 maratonunda haftanın son dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. 3 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm kaybeden takım eleme adayı belirledi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? 3 Nisan Survivor hangi takım kazandı? İşte yanıtı..

Heyecanın tam gaz devam

3 Nisan Survivor hangi takım kazandı araştırması yapan izleyiciler için son bölüm özeti geldi. Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 mücadelesinde nefesler tutuldu. Erkek eleme haftası olan Survivor yarışında diskalifiyeler peş peşe geldi. Sakatlıkları nedeniyle Gizem ile Yağmur’un Dominik maceraları son buldu. 3 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor 75. bölüm dokunulmazlık yarışı yapıldı. Peki, Survivor dün kim kazandı? 3 Nisan Survivor hangi takım kazandı? 3 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? İşte merak edilenler..

3 NİSAN SURVIVOR HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan yarışmacılar varını yoğunu ortaya koydu. Her hafta perşembe günleri yapılan eleme düellosundan önce son çıkış olan 3 Nisan Çarşamba Survivor yayınında kendisini garantiye alan takım ardından kaybeden takımda eleme heyecanı yaşanmaya başladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor’da Mavi takım yemek ödülünün keyfini çıkardı. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında 12-7 skorla dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu.

3 NİSAN SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 4. eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı ÖZGÜR oldu. Haftanın 4. ve son karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım oldu. Mavi takım dokunulmazlık avantajı yaşarken Kırmızı takım için konsey toplandı. Kırmızı takım yarışmacıları adadan gitmesini istediği yarışmacı için oylarını kullandı. Yapılan oylama sonucu Özgür 4 oy, Yunus Emre 4 oy, Hilmicem 1 oy aldı. Oylamaların eşit çıkması halinde karar kaptan Atakan’a kaldı. Atakan eleme adayı olarak kararını Özgür’den yana kullandı. Böylece haftanın 4. eleme adayı Özgür oldu. Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür’ün yer aldığı Survivor eleme düellosunda Sercan-Poyraz, Özgür-Hakan olarak yarışacak.