Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVIVOR 4. ELEME ADAYI BELLİ OLDU: 19 Mart Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Survivor Eleme Adayları

Survivor All Star 2024 maratonunda haftanın son eleme adayı netleşti. Milyonlarca izleyicinin odak noktası olan Survivor yarışında nefesler tutuldu. Düelloya çıkacak son Survivor yarışmacısı belli oldu. Peki, 19 Mart Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor son bölüm kim kazandı? İşte yanıtı..

Survivor All Star 2024

Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 mücadelesinde nefesler tutuldu. Bir hafta erkek bir hafta kadın elemesinin yapıldığı Survivor maratonunda adaya veda eden son isim Pınar Saka oldu. Kırmızı takım bir kişi daha eksildi. Her gün yeni bölümü yayınlanan Survivor macerasında gözler son bölüm istatistiğine çevrildi. 19 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Peki, Survivor son bölüm kim kazandı? 19 Mart Survivor 4. eleme adayı kim oldu? İşte merak edilen Survivor eleme adayları..

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor dün kim kazandı merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki 19 Mart Salı günü kazanan Mavi takım oldu. Heyecanın bir an olsun dinmediği Survivor yarışında dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Tansiyonun iyice yükseldiği Survivor son bölüm kazanan Mavi takım kaybeden ise Kırmızı takım oldu. Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir mücadeleye giren Survivor 2024 kadrosundan son elenen isim Pınar oldu. 19 Mart Salı akşamı yayınlanan Survivor son bölüm 4. dokunulmazlığı Mavi takım tavuklu makarna ve kola ödülü kazanırken Kırmızı takım oylamaya gitti. 19 Mart Survivor haftanın dördüncü eleme adayı Özgür oldu.

SURVIVOR ELEME POTASI

-Hakan

-Bozok

-Batuhan

-Özgür

SURVIVOR KIRMIZI TAKIM: Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe

SURVIVOR MAVİ TAKIM: Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Batuhan Karacakaya