Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu AÇIKLANDI: 20 Şubat Survivor Dokunulmazlığı Kim Aldı? 20 Şubat 2024 Salı Survivor Eleme Adayları

TV8 klasiği Survivor All Star 2024 son bölüm tablosu geldi. 20 Şubat Salı akşamı dokunulmazlık oyunuyla ekranlara gelen Survivor eleme adayları netleşti. Yarışmacıların sadece kendi performansıyla final bileti alabileceği Survivor 20 Şubat eleme adayı kim oldu merak edildi. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim aldı? İşte yanıtı..

TV8 klasiği Survivor All

20 Şubat Survivor eleme adayları araştırması yapan izleyiciler neler yaşandı merak etti. TV8 ekranının en çok izlenen programı Survivor All Star 2024 yarışında gözler son eleme adayına çevrildi. Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği Survivor düello adayları belli oldu. 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor son bölüm kazanan kaybeden açığa çıktı. Survivor tarihine damga vuran isimlerin bir kez daha parkura çıktığı Survivor dün akşam kim aday oldu netleşti. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte 20 Şubat 2024 Salı Survivor 4. eleme adayı..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Survivor dokunulmazlığı kim aldı sorusunun yanıtı Kırmızı takım oldu. TV8 ekranında yayınlanan Survivor All Star 2024 maratonunda SMS’in kaldırılmasıyla yarış iyice kızıştı. Açlıkla sınanan Survivor 2024 kadrosu bir yandan adada kalma savaşı verirken bir yandan da ödül ve dokunulmazlık oyunları için parkura çıktı. Kan, ter ve gözyaşının merkezi Survivor son bölüm kıran kırana mücadele yaşandı. Acun Ilıcalı’nın dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’yu Dominik’e getireceğini öğrenen Survivor yarışmacıları çıldırdı.

20 ŞUBAT SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2024 All Star yarışında son bölüm 20 Şubat Salı yayını eleme adayı netleşti. 20 Şubat Survivor eleme adayı Dora oldu. Survivor All Star 4. ve son eleme adayı Dora olarak açıklandı. Avantaj ve bayrak yarışı olmak üzere iki aşamalı dokunulmazlık karşılaşmasında ter döken Kırmızı ve Mavi takım arasında kazanan Kırmızı takım oldu. Erkekler potasında yer alan Survivor eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Uğurtan Dora oldu.