SURVİVOR ALL STAR 2024 BÜYÜK ÖDÜL AÇIĞA ÇIKTI: Acun Ilıcalı Kesenin Ağzını Açtı! Survivor Ödülü Ne Kadar? Survivor 2024 Şampiyonu Kaç Para Alacak?

6 aydır devam eden Survivor All Star 2024 mücadelesinde final günü geldi çattı. 13 Haziran Perşembe günü canlı yayında yarışacak olan Batuhan, Nefise, Seda ve Ogeday arasında şampiyon olan büyük ödülün sahibi olacak. Her yıl verdiği ödüllerle konuşulan Acun Ilıcalı Survivor 2024 şampiyonu için kesenin ağzını açacak. Peki, Survivor büyük ödül ne? İşte yanıtı..

SURVİVOR ALL STAR 2024 BÜYÜK ÖDÜL AÇIĞA ÇIKTI: Acun Ilıcalı Kesenin Ağzını Açtı! Survivor Ödülü Ne Kadar? Survivor 2024 Şampiyonu Kaç Para Alacak?

TV8 ekranında reyting rekorları kıran Survivor All Star 2024 yarışmasında final günü geldi çattı. Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor yarışmasında 2024 mücadelesinin son günü geldi. 13 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelen final bölümüyle yayın hayatını noktalayacak olan Survivor All Star 2024 kazanan büyük ödülün sahibi olacak. Her sene Survivor şampiyonlarına verdiği ödüllerle adından söz ettiren Acun Ilıcalı Survivor 2024 şampiyonu için kesenin ağzını açtı. Ekran başındaki izleyiciler Survivor ödülü ne kadar 2024 sorgusuna başladı. Peki, Survivor büyük ödül ne? İşte Survivor 2024 ödülü..

SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜL NE?

Survivor All Star 2024 ödülü ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldırdı. 1 Ocak 2024 tarihinden bu yana çetin mücadeleye giren 2024 Survivor yarışmacıları 13 Haziran Perşembe günü canlı yayında son kez parkurda ter dökecek. Heyecanın doruğa çıktığı Survivor final gecesi İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesinde gerçekleşecek. Aylardır kesintisiz devam eden zorlu Survivor maratonunda Ogeday mı, Nefise mi, Batuhan mı yoksa Seda mı sezonun şampiyonu olacak canlı yayında açıklanacak.

SURVİVOR ALL STAR 2024 BÜYÜK ÖDÜL AÇIĞA ÇIKTI: Acun Ilıcalı Kesenin Ağzını Açtı! Survivor Ödülü Ne Kadar? Survivor 2024 Şampiyonu Kaç Para Alacak? - Resim : 1

SURVİVOR ALL STAR 2024 ÖDÜLÜ

Geçtiğimiz yıllarda Survivor şampiyonlarına lüks bir villa ve lüks araba ödülü veren Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star 2024 şampiyon ödülünü 1 milyon TL vereceği iddia ediliyor. Türkiye'nin en popüler yarışma programının finaline adını yazdırmak için son kez ter dökecek olan Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda arasında şampiyon olan tacın sahibi olacak. 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak olan Survivor final canlı yayın sezonun şampiyonu olan Survivor yarışmacısı SMS oylaması sonucuna göre belli olacak.

Kaynak: Şermin Temur