Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star 2024: Nihat Altınkaya kimdir?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024’ün heyecanla beklenen ilk yarışmacısını Instagram üzerinden duyurdu. Peki, bu sene parkurda mücadele edecek olan Nihat Altınkaya kimdir? İşte Nihat Altınkaya hakkında bilmeniz gerekenler.

Bu haberin fotoğrafı yok

Survivor All Star 2024 Nihat Altınkaya: Kimdir, Yaşamı ve Rol Aldığı Diziler

1979 yılında Karabük’te dünyaya gelen Nihat Altınkaya, Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak Karabük’te eğitimini tamamladı. İki kız kardeşi bulunan Altınkaya’nın hayatındaki dönüm noktalarından biri genç yaşta voleybolu bırakmak zorunda kalması oldu. Voleybol kariyerinin ardından güvenlik sektöründe çalışmaya başladı ve ardından İstanbul’a yerleşti.

İstanbul’da gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi alan Nihat Altınkaya, Fenerbahçe Boks Kulübünde de spor hayatına devam etti. Ancak hayatının dönüm noktası sokakta keşfedilmesiyle geldi. Önce modellik, ardından oyunculuk kariyerine atıldı.

Nihat Altınkaya’nın Rol Aldığı Diziler:

  • Yaprak Dökümü
  • Unutulmaz
  • Karadayı
  • Söz

İstanbul’da yaşayan Nihat Altınkaya, evli ve iki kız çocuğu babasıdır. Özellikle Yaprak Dökümü, Unutulmaz, Karadayı ve Söz gibi popüler yapımlarda aldığı rollerle tanınıyor.