Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Yunus Emre sevgilisi kim?

TV8’in sevilen programı Survivor

TV8’in sevilen programı Survivor Allstar 2024’ün güçlü yarışmacılarından biri olan Yunus Emre Özden, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Yunus Emre Özden’in hayatına dair merak edilen bilgiler:

1993 doğumlu olan Yunus Emre Özden, Silivri’de ikamet etmektedir. Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik bölümünde eğitim gören Özden, lise döneminde yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle kilo almış, tedavi sonrasında ise 96 kilodan 64 kiloya düşmüştür. Modelliğe olan ilgisi bu dönemde başlamış, başvurduğu ajanslarla çalışmalara katılmış ve Fashion Week’lerde boy göstermiştir.

Yunus Emre Özden, modelliğin yanı sıra sporla da ilgilenmekte olup, MMA (Mixed Martial Arts) dövüşlerine katılmaktadır. 2019 yılında Türkiye 3.’sü ve İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, aynı zamanda kick boksu, güreşi ve kareteyi de içeren antrenmanlarla sporda yeteneklerini sergilemektedir.

Yunus Emre, modellik ve yardımcı oyunculukla uğraşırken aynı zamanda aksiyon filmlerine çıkmayı ve bir dövüş kulübü sahibi olmayı hayal etmektedir. MMA’nın kendisi için kötülüklerden arınma ve başarı öyküsü olduğunu düşünen Yunus Emre, dövüşçülüğüyle adından söz ettirmektedir.