Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star 2024’te bir ilk! Sonunda karınları doydu… O takım sosisliyi midesine indirdi!

2024 sezonu ile ekranlarda fırtınalar estiren Survivor, dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicilerini büyük bir heyecan yaşattı. Eleme yarışı öncesinde düzenlenen ödül oyununda mücadele veren yarışmacılar, sosisli ödülünü kazanmak için var güçleri ortaya koydu. Peki, yarışı hangi takım kazandı?

2024 sezonu ile ekranlarda

2005 yılında ilk bölümü ile ekranlara dahil olan ve o yıldan bu yana da yalnızca bir yıllık ara ile ekranlarda varlığını sürdürmeye devam eden Survivor, bu sene de All Star konsepti ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Eski şampiyonları, finalistleri ve güçlü yarışmacıları All Star konsepti çerçevesinde bir araya getiren Acun Medya ekibi, halk oylamasını da konsept dışı bırakarak heyecanı doruklara çıkardı.

SMS oylaması olmayacağı için yarışmacıların tamamen performansları ile baş başa kalacaklarını belirten Acun Medya ekibi, bu sene parkurlarda da çok daha çetin bir mücadelenin söz konusu olacağını ifade etti. Bu kapsamda 1 Ocak tarihinden bu yana zorlu parkurlarda performans sergileyen kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, son olarak dün akşam düzenlenen ödül oyununda karşı karşıya geldi.

Eleme öncesi düzenlenen ödül oyunu çerçevesinde her takımdan iki kişi vinç yardımı ile kaldırılan direklerde asılı kalma mücadelesi verdi. Sürenin sonunda kazanan taraf belli oldu.

ERSİN’İN MÜCADELESİ GÖZ DOLDURDU

Son olarak 25 Ocak Perşembe (dün) akşamı yayınlanan bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı Survivor’da bir kez daha nefesler tutuldu. Sosisli ödülü için karşı karşıya gelen takımlar, en iyi ikilililerini belirlemeye çalıştı. Mavi takımdan Ogeday, kırmızı takımdan ise Ersin, mücadeleleri ile adeta göz doldurdu.

SOSİSLİ ÖDÜLÜ O TAKIMIN OLDU

7’ye ulaşan takımın kazanan olarak duyurulacağı ödül oyununda çetin mücadelelere şahitlik edildi. Furkan Kızılay kolu acıdığı için havuzdan uzun bir süre çıkmayınca takım arkadaşlarının yüreklerini ağızlarına getirdi. Sonrasında ise Kızılay’ın korkulacak bir sağlık sorununun olmadığı bildirildi.

Uzun süren mücadelenin sonunda kazanan taraf kırmızı takım oldu. Böylelikle kırmızı takım yarışmacıları sezonun başından bu yana ilk kez yemek yiyebildi.