Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star Deprem Var: Bir Devir Açıldı Bir Devir Kapandı! Bundan Sonra…

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın en iddialı olduğu yapım Survivor 2024 geri sayım başladı. Büyük yeniliklerle gelen Survivor’da bir devir açıldı, bir devir kapandı. Survivor’da bu sezon nefes kesen yenilikler var. İşte izleyicilerin dört gözle beklediği Survivor 2023 revizeleri..

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star geri sayım başladı. Yakın zamanda ekranlara gelecek olan yarışma programının formatı tamamen değişti. Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı yenilikleri tek tek açıkladı. Survivor hayranlarının radarına giren yeni gelişmeler herkesin ağzını açık bıraktı. Survivor All Star 2024 sezonunda yarışacak isimlerin açıklanmasıyla gözler yeni gelişmelere çevrildi. Bir devir açıldı, bir devir kapandı. Bundan sonra…

SURVIVOR ALL STAR 2024 YENİLİKLER

Candaş Tolga Işık’ın TV100’de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk olan Ilıcalı merak edilenleri açıklandı. Survivor hakkında önemli açıklamalarda bulunan medya patronu Survivor hayranlarını şoke etti. Bu sene Survivor’da SMS olmayacağını söyleyen Acun Ilıcalı’nın açıklamaları bununla da kalmadı. Geçtiğimiz senelerde bazı yarışmacıların en çok dert yandığı SMS sistemi hakkında önemli kararlara imza atan Acun Ilıcalı Survivor’a düello sistemi getirdi. Yeni sezonda bambaşka bir format olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, “Survivor’da şöyle bir şey yaşadık. Ben oylamada kaybettim, ben hakettim. Algı yaptı dediler. Ben de SMS’i kaldırdım. Ben SMS’te elendim, mağdur oldum diyordunuz, alın size Survivor performans yapıyoruz. SMS yok! Adaylar çıkacak düelloda kapışacak. Yarışmanın finalinde de SMS olmayacak. Finali de büyük bir salonda 20 bin kişiye yapacağız, canlı yayında oynayacaklar. Kazanan şampiyon olacak” dedi. Acun Ilıcalı’nın kararı sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri SMS sisteminin devam etmesi gerektiğini savunurken kimileri ise kararın yerinde olduğunu söyledi.

SURVIVOR 2024 KADROSU

Nihat Altınkaya

Nagihan Karadere

Ogeday Girişken

Sercan Yıldırım

Aleyna Kalaycıoğlu

Damla Can

Turabi Çamkıran

Merve Aydın

Yiğit Poyraz

Nefise Karatay

Doğukan Manço

Seda Ocak

Sahra Işık

Gizem Memiç

Yasin Obuz

Özgür Tetik