Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star’da heyecan dolu düello! ‘Başaramadım’ diyen o ismin meşalesi söndü

Ekranların en heyecanlı yarışma programlarından olan Survivor’da rekabet tam gaz devam ediyor. Son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicisini ekranları başlarına kilitleyen fenomen yarışma programında bir eleme yaşandı. Adaya veda eden ismin sözleri, sevenlerini üzdü. İşte ayrıntılar…

Ekranların en heyecanlı yarışma

Senelerdir ekranların en sevilen, en çok seyredilen yarışma programları arasında yer almayı sürdüren Survivor, 2024 All Star sezonu ile de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Efsane isimlerden oluşan mavi ve kırmızı takım kadroları izleyicileri her bölüm heyecanlandırmayı başarırken yarışmaya dahil olan son isimler; Hilmi Cem İntepe, Sema Aydemir ve Avatar Atakan da milyonların beğenisini kazanıyor.

Her akşam milyonlarca kişi tarafından seyredilmeyi başararak reytinglerini zirvede tutmaya devam eden Survivor, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Eleme gecesinde parkura çıkan 4 ismin mücadelesi, izleyicilerden geçer not aldı. Gecenin sonunda adaya veda eden ismin açıklaması ise sevenlerinin yüreklerine dokundu. Peki, Survivor All Star’da 22 Şubat Perşembe akşamı kim elendi? İşte ayrıntılar…

ADAYLIKLARI DÜŞTÜ

Survivor’da bir hafta daha kalabilmek adına düelloya çıkan Mustafa Kemal, Bozok, Hakan ve Dora, ilk olarak kimin ile eşleştiklerini öğrendi. Geçtiğimiz program konu ile ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı performans yüzdesine göre yapılmış olan sıralamada; Mustafa Kemal ile Dora’nın, Hakan ile ise Bozok’un eşleşmesine karar verildiğini belirtti.

Karşılaşmaların başlaması ile birlikte hem adada bulunan yarışmacılar hem de ekranları başlarında bölümü izleyen izleyiciler heyecanlı anlar yaşadı. İlk karşılaşmalardan başarılı çıkarak adaylıklarını düşüren isimler ise Mustafa Kemal ve Bozok oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Takım arkadaşları Hakan ve Dora’nın düellosu heyecan ile takip edildi. Rakibinden önce 5 puana ulaşarak yarışmayı galip olarak tamamlayan isim ise Hakan oldu.

Adaya bu hafta veda eden Dora, son konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlardan daha geç dahil oldum. Daha tam açılamadım. Finallerde odağı tam çözemedim. Başa baş girişlerde tam konsantrasyon sağlayamadım. Bu da ilk düelloma sirayet etti. Bir uğrayıp gitmiş gibi oldum. Açıkçası eleneceğimi hayal bile etmemiştim.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!