Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star’da ilk veda! O ismin konuşması Hakan Hatipoğlu’nu ağlattı… ‘Yeniden geleceğim’

Senelerdir milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen fenomen programlar arasında yer alan Survivor’da dün akşam sezonun ilk vedası yaşandı. Adaya erken veda eden ismin duygusal konuşması, arkadaşlarını ağlattı. İşte detaylar…

Senelerdir milyonlarca izleyici tarafından

Geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomenlerinden oluşan yarışmacı kadrosu ile reytinglerde aradığını bulamayan sevilen yarışma programı Survivor, bu sene All Star kadrosu ile resmen geri döndü. Senelerdir reyting rekorlarını alt üst eden programı All Star konsepti ile izlemeye doyamayan seyirciler, son olarak dün akşam yaşanan vedaya yönelik sorgulamalara başladı.

Bu sene tarihinde ilk kez SMS’siz konsepti ile izleyicisinin karşısına çıkan ve bu uygulama ile de pek çok izleyici tarafından takdir edilen Survivor’da dün akşam sezonun ilk vedası gerçekleşti. Performanslarını sergileyen 3 yarışmacı hem arkadaşları hem de izleyiciler tarafından yakından takip edildi. Gecenin sonunda bir kişinin meşalesi sönerken yapılan konuşmalar gözleri doldurdu. İşte ayrıntılar…

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicileri adeta ekranları başlarına kilitleyen Survivor’da heyecanlı anlar yaşandı. İlk olarak ödül oyunu ile dikkat çeken Survivor’da kazanan yine mavi takım oldu.

Ödül oyununun ardından sıra sezonun ilk eleme oyununa geldi. İlk olarak Sercan ile Ersin düelloya çıktı. Düelloyu kaybeden isim Ersin oldu. Daha sonrasında ise Ersin ile Doğukan’ın rekabetine şahitlik edildi. İkilinin düellosunda kaybeden taraf Doğukan oldu. Böylelikle Doğukan Manço Survivor All Star 2024’ün ilk elenen ismi oldu.

KONUŞMASI DUYGULANDIRDI

Sezona kötü başlayan özellikle başarısız atışları sebebi ile hem kendini hem de takımını zor duruma düşüren Doğukan Manço, veda konuşması ile herkesi duygulandırdı. Elinden gelenin fazlasını yaptığını ancak şu an için yeteneklerinin bu kadarına müsaade ettiğini belirten Manço, Hakan Hatioğlu’nu gözyaşlarına boğdu. Konuşmasının sonunda Acun Ilıcalı’ya da seslenen Manço, bir dahaki sezona da katılmak istediğini ve bu süreçte de eksiklerini tamamlamak için çalışacağını belirtti.