Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star’ın ateşi harlandı! Turabi karpuzun üzerine o yarışmacının fotoğrafını yapıştırıp… ‘Bu zekada kimse yok’

2024 sezonu için geri sayımın devam ettiği Survivor All Star’da yarışmacıların meydan okumaları şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Son olarak Turabi’nin yaptığı paylaşım, ‘yok artık’ dedirtti.

2024 sezonu için geri

Tarihinde ilk kez seyircinin görüşlerini ikinci plana atmak üzere bir konsept ile ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor, gündemden düşmemeye başladı. Şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan yapımları arasında yer alan sevilen yarışma programı için geri sayım devam ederken kırmızı ve mavi takım kadroları da tam olarak netlik kazandı.

Bu sene All Star konsepti çerçevesinde yarışma tarihine damgalarını vurmuş olan isimleri bir araya getiren medya patronu Acun Ilıcalı, SMS oylamasının olmayacağını duyurdu. 2024 sezonunda yarışmacıların yalnızca performansları doğrultusunda değerlendirileceklerini belirten Ilıcalı, şimdiye kadar SMS oylamasından şikayetçi olan ve yüksek performanslarına rağmen birinci olamamaktan dert yanan yarışmacılara adeta meydan okudu.

Ilıcalı’nın SMS’siz Survivor konseptine dahil olan yarışmacılar sosyal medya hesapları üzerinden sezona ilişkin paylaşımlarda bulunmaya başladı. Sezonun şimdiden büyük bir çekişmeye şahitlik edeceği görülürken fitili ateşleyen isimlerden biri de Turabi Çamkıran oldu. ‘Turbo’ lakaplı başarılı ismin sosyal medya hesabı üzerinden takım arkadaşına resmen meydan okumuş olması, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

“MAALEF HAYIR”

Survivor tarihine iki kere şampiyon olarak adını yazdıran Turabi Çamkıran, All Star konseptinde bir kez daha performans sergileyecek. Sağlık problemleri sebebi ile yarışmaya katılmayacağı düşünülen ancak sürpriz bir çıkış ile adeta ‘ben de varım’ diyen Turabi, Dominik’e gitmeden önce sosyal medya paylaşımlarına hız kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden kendisine ‘Gitmeden sevişelim’ mesajını gönderen kişiye verdiği yanıtı ifşa eden Turabi, şu ifadeleri kullandı: “Maalesef cevabım hayır olacak. Artık evlenmeden olmaz. Anamın gönlünü almanız lazım.”

BİR TUHAF MEYDAN OKUMA

Son paylaşımında bu sene aynı takımda yarışacağı 2012 şampiyonu oyuncu Nihat Altınkaya’ya meydan okuyan Turabi Çamkıran, sosyal medyaya damgasını vurdu. Bir karpuzun üzerine Altınkaya’nın fotoğrafını yapıştıran Turabi, karpuzu resmen paramparça etti. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları Turabi’nin paylaşımına ‘All Star’a yakışır hareketler bunlar ama bunu anlayacak zekada kimse yok’ diyerek destek verirken bazıları da bu meydan okumanın gereksiz olduğunu savundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor