Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR BERNA ELENDİ: Survivor Berna Canbeldek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Berna Canbeldek Mesleği Ne?

Survivor All Star 2024 yarışında kadın elemesi yapıldı. Berna, Damla, Merve ve Aleyna’nın kıyasıya yarıştığı Survivor eleme düellosunda kaybeden isim Berna Canbeldek oldu. Mavi takım yarışmacısı Berna Canbeldek mesleği merak konusu oldu. Peki, Survivor Berna Canbeldek kimdir? İşte yanıtı..

Survivor All Star 2024

Acun Ilıcalı’nın ekranın en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında finale kısa süre kaldı. Birleşme partisi ardından kozlarını paylaşmaya devam eden Survivor yarışmacıları arasında kıran kırana savaş başladı. İzleyicilerin severek takip ettiği Survivor mücadelesinde kadın elemesi yapıldı. 24 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm final biletini kazanamayan isim Berna Canbeldek oldu. Peki, Survivor Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek mesleği ne? İşte merak edilenler..

SURVİVOR BERNA ELENDİ

Nefes kesen mücadelelerine devam eden Survivor All Star’da eleme potasına giren Merve, Berna, Damla ve Aleyna eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Performans eşleşmesine göre ilk önce Aleyna – Damla Can mücadele verdi. Bu etabın sonunda 5-1 skorla kazanan Damla can eleme potasından çıkmayı başardı. İkinci karşılaşmada ise bu kez Berna – Merve karşılaşması yaşandı. 5 olanın kazandığı turda Merve 5-3’lük skorla kazandı. Böylece son etaba Berna ve Aleyna kaldı. Üçüncü etapta bu kez Aleyna ve Berna karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu final etabında iki yarışmacı da kazanmak için elinden geleni yaptı. Aleyna’nın aldığı son sayı ile Aleyna düelloyu 5-1 kazandı. Böylece Survivor’dan elenen yarışmacı Berna oldu.

SURVİVOR BERNA CANBELDEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor 2024 yarışının dikkat çeken isimlerinden Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim alan Berna Canbeldek dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgileniyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline katılan Berna Canbeldek Survivor 2014 ile 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarında yarıştı. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Survivor Berna Canbeldek macerası sona erdi.

SURVİVOR BERNA CANBELDEK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN