Survivor Berna kimdir, ne zaman yarıştı? 2024 Survivor All Star Kırmızı Takım Berna kaç yaşında, evli mi?

Survivor Berna kimdir, ne zaman yarıştı? 2024 Survivor All Star Kırmızı Takım Berna kaç yaşında, evli mi?

Survivor All Star 2024 sezonuyla ekranlara dönen heyecan dolu yarışmada, Mavi Takımın iddialı yarışmacıları arasında göze çarpan isimlerden biri Berna Keklikler. Peki, Survivor Berna kimdir, ne zaman ve hangi yıllarda yarıştı? İşte, Berna Keklikler'in hayatı ve yarışma serüveni:

Survivor All Star 2024 kadroları belli olurken, Mavi Takımın güçlü isimlerinden biri olan Berna Keklikler, Almanya doğumlu ve 3 senedir İstanbul'da yaşayan bir isimdir. Ekonomi eğitimi almış olan Keklikler, Almanya'da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany'iyi kazanarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Fitness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenen Berna Keklikler aynı zamanda oyunculuk ve modellik de yapmaktadır. Doğaya düşkünlüğü ve savaşçı ruhuyla dikkat çeken Berna, Survivor'a katılma sebebini maceracı yapısı olarak açıklamıştır. Ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını ifade etmiştir.

Survivor 2017'de Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Berna Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde doğmuştur. Almanya'da büyüyen ve modellik yapan Berna, Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasını kazanarak Türkiye'nin gururu olmuştur. 1,76 boyundaki Berna Keklikler, 61 kilodur.

Survivor All Star 2024 sezonunda Kırmızı Takımın güçlü isimlerinden biri olarak yarışan Berna Keklikler, performansı ve mücadeleci ruhuyla izleyicilerden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Survivor severler, Berna'nın adrenalin dolu yarışma macerasını merakla takip ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ