Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor bu akşam var mı? Survivor’ın yeni bölümü neden yayınlanmadı? 5 Ocak 2024 Tv8 yayın akışı

Ekranların en eğlenceli kanalları arasında yer alan Tv8, yeni yılın ilk haftasına Survivor’ın All Star kadrosu ile damgasını vurdu. Yarışmacıların performansları henüz ilk haftadan göz doldururken Tv8’in yayın akışında yeni bölümün yer almaması kafaları karıştırdı. Peki, Survivor’ın yeni bölümü neden yok? İşte ayrıntılar…

Ekranların en eğlenceli kanalları

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalı, seyir zevki yaşamak isteyen izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Senelerdir bir klasik haline gelen yarışma programları ile milyonları ekranları başlarına kilitlemeyi başaran Acun Ilıcalı ve ekibi, yeni yılın ilk haftasına da damgalarını vurmayı başardı.

Aylardır devam eden MasterChef Türkiye All Star ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşatan Tv8, yeni yılın ilk haftasında Survivor’ın All Star sezonunu da yayın akışına dahil etti. Birbirinden güçlü yarışmacıların sezonun henüz ilk haftasında sergiledikleri iddialı performanslar izleyicileri şaşkına çevirirken sezonun oldukça çetin mücadeleler ile geçeceğini de gözler önüne serdi.

İlk bölümü 1 Ocak tarihinde yayınlanan Survivor 2024 All Star, dün akşam Tv8’in yayın akışında yer almadı. Bugün için umutlu olan izleyicilere kanaldan bir üzücü haber daha gelmedi. Survivor’ın yeni bölümünün bu akşam da yayınlamayacak olması yürekleri burkarken bunun nedeni merak konusu oldu. İşte Survivor ile ilgili son gelişmelere dair ayrıntılar…

DÜN AKŞAM YERİNİ YENİ DİZİYE BIRAKMIŞTI

Survivor’ın yeni bölümünün dün akşam yayınlanması beklenilirken Tv8’den farklı bir hamle geldi. Daha çok yarışma programları ile bilinen kanal, çekimleri aylardır devam eden Aşka Düşman’ın ilk bölümünü seyirci ile buluşturdu. Esra Ruşan, Nazan Kesal ve Buse Meral gibi oyuncuların rol aldığı dizi, ilk bölümü ile ilgi uyandırmayı başardı.

SURVIVOR BUGÜN VAR MI?

Survivor’ın yeni bölümünün bugün yayınlanacağı tahmin edilirken Tv8 yönetiminden 5 Ocak 2023 tarihli yayın akışı açıklaması geldi. Bu akşam farklı bir heyecanın yaşanacağını belirten yönetim, yayın akışının detaylarını şu şekilde paylaştı:

  • 07:15- 8’de Sağlık
  • 08:30- Aramızda Kalmasın
  • 11:15- Demet ve Jess’le Gel Konuşalım
  • 16:00- Zuhal Topal’la Yemekteyiz
  • 20:00- MasterChef Türkiye All Star Yeni Bölüm
  • 00:15- Emre Dorman ile Kafamdaki Sorular
  • 01:30- Demet ve Jess’le Gel Konuşalım Tekrar
  • 03:30- Zuhal Topal’la Yemekteyiz Tekrar
  • 05:30- Tuzak