Survıvor Damla Can Kimdir? Survıvor Damla Can evli mi? Survıvor Damla Can kaç yaşında?

Survıvor Damla Can Kimdir? Survıvor Damla Can evli mi? Survıvor Damla Can kaç yaşında? Survıvor Damla Can kariyeri? Survıvor Damla Can hakkında detaylar...

Survıvor Damla Can Kimdir? Survıvor Damla Can evli mi? Survıvor Damla Can kaç yaşında?

Damla Can Kimdir?

Survivor All Star 2024'ün altıncı yarışmacısı resmi olarak açıklandı. Acun Ilıcalı, altıncı yarışmacının Damla Can olduğunu resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2024 Damla Can ne iş yapıyor? Damla Can Kimdir? Damla Can doğum tarihi nedir? Damla Can, 1990 yılında doğmuştur. Damla Can kaç yaşında? sorusunun cevabı 34'dür. Genç yaşlardan itibaren sporla iç içe olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitmen olarak çalışmaktadır. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı içeriklerle dikkat çekmektedir. Kendisi daha önce 2016 yılında Survivor yarışmasına katılmış ve yarışmanın finaline kadar başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca 2018 yılında yeniden Damla Can Survivor'a katılarak izleyicilerin ilgisini çekmiş ve Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştır.

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Damla Can, 1990 yılında doğmuştur. Küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitmen olarak görev yapmaktadır. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, aynı zamanda aktif bir şekilde sosyal medyada içerikler paylaşarak dikkat çekmektedir. Damla Can, Survivor yarışmasına ilk kez 2016 yılında katılmış ve büyük bir performans sergileyerek finale kadar gitmiştir, ancak finalde şampiyonluğu kaçırmıştır. 2018 yılında tekrar Survivor'a katılarak izleyicilerin beğenisini kazanmış ve Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştır. Damla Can nereli sorusu aramam motorlarından çok merak edilen konuların başında geliyor. Damla Can'ın doğum yeri İstanbul'dur.

Damla Can Evli Mi?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Damla Can'ın, uzun süredir oyuncu Damla Can sevgilisi Tolga Mendi ile birlikte olduğu bilinmektedir. Damla Can evlendi mi? Ancak bu bilgilere göre Damla Can'ın evli olduğu veya çocuğu olduğuna dair herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Damlacan Instagram aktif olarak kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ