Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVIVOR DÜELLO KİM KAZANDI KİM KAYBETTİ: 4 Nisan Survivor Kim Elendi? Survivor Bu Hafta Kim Elendi? 4 Nisan Perşembe Survivor Elenen İsim

Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında eleme günün geldi çattı. Birbirinden iddialı 4 erkek yarışmacı adaya veda etmemek için kıyasıya mücadeleye girdi. 4 Nisan Perşembe günü ekrana gelen Survivor 76. bölüm kaybedeni merak edildi. Peki, 4 Nisan Survivor kim elendi? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın en çok

TV ekranının en sevilen programı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor yarışında erkek eleme günü geldi. 4 Nisan Perşembe günü yayınlanan Survivor 56. bölüm düello yarışında nefesler tutuldu. Kırmızı ile Mavi takım yarışını soluksuz takip eden izleyiciler Survivor kim elendi sorgusu yaptı. Rekortmen yapım Survivor son bölüm kazanan kaybeden açığa çıktı. Peki, 4 Nisan Survivor kim elendi? İşte 4 Nisan Survivor elenen isim..

4 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

4 Nisan Survivor yayınında gerçekleşecek olan düello şimdiden merak konusu oldu. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıların tüm yeteneklerini ortaya koyacakları mücadele için nefesler tutuldu. Haftanın 4. ve son karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım Özgür’ü eleme adayı çıkardı. Haftanın 4. eleme adayı Özgür olurken 4 Nisan Perşembe günü adaya hangi ünlü ismin veda edeceği netleşti. Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür’ün yer aldığı Survivor eleme düellosunda Sercan-Poyraz, Özgür-Hakan olarak yarıştı. Finale kalan Hakan ile Poyraz arasında Dominik macerası biten isim POYRAZ oldu.

4 NİSAN 2024 PERŞEMBE SURVİVOR ELEME ADAYLARI

ÖZGÜR

POYRAZ

SERCAN

HAKAN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?