Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Dünkü Oyunu Kim Kazandı 2024? Survivor Son Ödül Oyununu Kim Kazandı? 17 Ocak Survivor Eleme Adayı

Ekranda fırtınalar estiren Survivor All Star 2024 son bölüm incelemesi yapıldı. Yeni bölümleriyle yola devam eden Survivor 2024 son bölüm kazanan takım açıklandı. TV8 canlı yayın Survivor 2024 izleyicileri Survivor dün kim kazandı merak etti. 16 Ocak Salı Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı belli oldu. Peki, Survivor All Star kim kazandı? Survivor dün kim yazıldı? İşte 16 Ocak Survivor eleme adayları..

Ekranda fırtınalar estiren Survivor

SMS oylamasını iptal ederek her koyun kendi bacağından asılacak diyen Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024 heyecanını artırdı. Hafta içi ve hafta sonu TV8 ekranındaki yerini alan Survivor 2024 yarışında gözler son bölüme çevrildi. Saatler 20.00 olduğunda başlayan Survivor yeni bölümde ödül oyununa çıkan yarışmacılar kıran kırana bir savaşa girdi. Oyun alanında çıkan hararetli tartışma Acun Ilıcalı’nın devreye girmesiyle son buldu. Ekran başında hop oturup hop kalkan izleyiciler Survivor eleme adayı araştırması yaptı. Bir yandan Survivor istatistik 2024 tablosu incelenirken bir yandan Survivor ödül oyununu kim kazandı merak konusu oldu. Peki, dünkü Survivor kim kazandı 2024? 17 Ocak Survivor elenen kim? İşte 17 Ocak 2024 Çarşamba Survivor sonucu..

17 OCAK SURVIVOR DÜNKÜ OYUNU KİM KAZANDI 2024

İlk günden bu yana tansiyonu bir an olsun düşürmeyen Survivor 2024 kadrosu maceraya odaklandı. Haftada 5 gün ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışmasında kılıçlar çekildi. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları son nefeslerine kadar mücadele etti. Yumurta ödülü için yarışılan Survivor son bölüm izle ekranında ödül oyunu oynandı. 17 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor son bölümde iki takımında çok ihtiyacı olan yumurta için ödül oyunu oynandı. Survivor dünkü oyunu kim kazandı 2024 yanıtı 12-4 skorla Mavi takım oldu. Oyunu kaybeden Kırmızı takım ödülden mahrum kaldı. 17 Ocak eleme yapılmadı. Survivor da kim elendi 2024 eleme olmadı.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

1- Kardeniz

2- Seda

3- Berna

4- Sahra

SURVIVOR PERFORMANS TABLOSU 2024

Survivor performans tablosu 2024 merak konusu oldu. Genel performans tablosunda şu an 1. sırada Seda Ocak bulunuyor. İlk 5’te Seda Ocak, Damla, Ogeday, Nefise ve Nagihan yer alıyor. 17 Ocak Çarşamba akşamı son bölümü yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışında kavga sesleri yükseldi. Kırmızı takımdan parkura çıkan ilk isim olan Merve Aydın, atışın olduğu final etabında oldukça gergin anlar yaşadı. Defalarca atmasına rağmen madalyonları düşüremeyen Merve Aydın rakibine sayı verdikten sonra ortalığı yangın yerine çevirdi. Bir taraftan takım arkadaşlarına da sinirlenen Survivor Merve Aydın, “Adaya döndüğümüzde herkesten bunun hesabını sormazsam adım da Merve değil” dedi.