Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor ekibine Dominik polisi müdahalesi! Herkes şokta… Acun Ilıcalı o telefonun içeriğini açıkladı!

Dün akşam MasterChef Türkiye’nin final bölümü ile reyting rekorlarını alt üst eden Tv8 kanalı, son olarak Survivor’ın yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı’nın ‘polis baskını’ açıklaması, fragmana damga vurdu. İşte herkesi şaşkına çeviren o baskına ilişkin ayrıntılar…

Dün akşam MasterChef Türkiye’nin

Yarışma programları ile medya sektörünü resmen tekeline alan Tv8, son olarak dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye finali ile dikkatleri üzerine çekti. Canlı yayında sezonun son yemeğini yapan Tahsin ile Esra’nın şampiyonluk heyecanı, milyonları ekranları başlarına kilitledi.

Canlı yayında hazırlanan tabakları tek tek değerlendiren MasterChef Türkiye jürileri, gecenin sonunda sezonun şampiyonunu açıkladı. Tahsin’in heyecandan fenalaştığı bölümün sonucunda All Star şampiyonunun Esra olduğu bildirildi.

Masterchef Türkiye’nin final yapmasının ardından gözler Tv8’in diğer fenomen yarışması Survivor’a çevrildi. MasterChef’in tamamlanmış olması ile birlikte kanalın yayın akışında nerede ise her gün yer alacak olan Survivor’ın son fragmanı şok etkisi yarattı. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtım videosunda konuşan Acun Ilıcalı, polis baskınının yaşandığını bildirdi.

TELEFON İLE ARANMIŞ

Bu akşam 2024 All Star sezonunun 4’üncü bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Survivor, yeni bölüm tanıtım videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı’nın sözleri, herkesi şaşkına çevirdi.

4’üncü bölümün tanıtım videosunda konuştuğu görülen medya patronu Acun Ilıcalı, ‘Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay’ ifadelerini kullandı. Bunca senedir program yaptığını belirten Acun Ilıcalı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Telefon geliyor. ‘Abi’, ‘Efendim’. ‘Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış’ diyor.”

Dominik polisinden baskın yediklerini belirten Acun Ilıcalı’nın o sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ancak baskının ne sebep ile yapıldığı, o baskında ekipten kimlerin alındığı henüz net olarak bilinmiyor.

TURABİ RÜYASINI ANLATTI

Bu akşam sezonun üçüncü dokunulmazlık oyunu için parkura çıkacak olan yarışmacıların nasıl performanslar sergileyecekleri merak edilirken fragmanın dikkat çeken bir diğer ismi ise Turabi oldu. Sezonun henüz başından bazı yarışmacılar ile ciddi tartışmalara giren Turabi Çamkıran bir rüya gördüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: “Rüyamı zindan ettiler bana. Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan’ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden. Ben de vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler.”