Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR ELEME ADAYI 16 MART CUMARTESİ: 16 Mart Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı? 16 Mart Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

16 Mart Survivor eleme adayı merak eden izleyiciler sorgulamaları hızlandırdı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Survivor haftanın ilk eleme adayı araştırıldı. Pınar’ın elenmesiyle Kırmızı takım bir kişi daha azaldı. Peki, 16 Mart Survivor dokunulmazlık kim kazandı? İşte Survivor 16 Mart eleme adayı..

16 Mart Survivor eleme

TV8 ekranının en sevilen yapımlarından Survivor All Star 2024 yarışında yeni hafta mücadelesi başladı. Bir yandan açlıkla mücadele eden yarışmacılar bir yandan da ödül ve dokunulmazlık yarışlarına odaklandı. Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren Survivor yarışmacılarının birincilik mücadelesi ekrana geldi. Yeni bölümleriyle maceranın devam ettiği Survivor 60. bölüm yayına girdi. 16 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen Survivor yeni bölüm dokunulmazlık yarışı başladı. Peki, 16 Mart Survivor dokunulmazlık kim kazandı? İşte 16 Mart Survivor eleme adayı..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Survivor 2024 yarışında yeni bölüm ekrana geldi. 16 Mart Cumartesi günü ekrana gelen Survivor 60. bölüm dokunulmazlık yarışı başladı. Yeni bölümleriyle izleyicilerin odak noktası olan Survivor 60. bölüm haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni bölümleriyle yola devam eden Survivor 2024 kadrosu haftanın ilk dokunulmazlık oyunundan galip gelmenin yollarını aradı.

16 MART SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Sakatlığı ardından doktor kontrolünde parkurlara kaldığı yerden devam eden Survivor Nagihan takımına döndü. Kardeşi Sema ile Pınar’ın kavgası ardından Pınar’ın elenmesine yorum yapan Survivor Seda, “O kadar ayak oyunlarına, laf ebeliklerine verdiği enerjiyi parkur ve atış için verseydin keşke. O çizdiği yılan gibi yerin dibinde olsun istedim. Çünkü o beni çok mutsuz etti” dedi. Survivor Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları arasında haftanın ilk eleme adayı kim olacak merak edildi. 16 Mart Survivor eleme adayı henüz belli olmadı. 16 Mart Survivor dokunulmazlık yarışı kazanan takım belli olduğunda haberimizde yer alacak.