Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Eleme Adayı Kim? Survivor All Star 2024 Dokunulmazlık Kim Aldı? 1 Ocak 2024 Survivor All Star İlk Eleme Adayı

Medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 macerasına start verdi. 1 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayan Survivor eleme adayı belli oldu. Ekran başındaki izleyicilerin pürdikkat takip ettiği Survivor All Star 2024 kadrosunun ilk adayı çıktı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık kim aldı? İşte yanıtı..

Medya patronu Acun Ilıcalı,

TV8 ekranının en sevilen yapımlarından Survivor 2024 başladı. Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Ekran başındaki izleyicinin nefes almadan izlediği Survivor yarışında ilk bölüm geride kaldı. 1 Ocak 2024 Pazartesi akşamı saatler 20.00 olduğunda ilk bölümü ile yayına giren Survivor 2024 kadrosu yarışa başladı. Acun Ilıcalı görkemli arabasıyla yarış alanına geldi. Tozun dumana karıştığı Survivor hangi günler var 2024 merak edilirken bir yandan da kazanan ve kaybeden açıklandı. Peki, Survivor eleme adayı kim? Survivor dokunulmazlık kim aldı? İşte yanıtı..

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM? SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM ALDI?

TV8 popüler yarışma programlarından Survivor All Star 2024 yeni sezon start aldı. 1 Ocak Pazartesi  başladı. Survivor All Star 2024 1 bölüm heyecan dolu anlar yaşatan Survivor All Star ilk bölümde Mavi takım ve Kırmızı takım mücadelesi izlendi. Sezonun ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan Survivor All Star kadrosu ilk eleme adayı Doğukan Manço oldu. Survivor All Star 2024’ün ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ise Mavi takım oldu. Bir yandan Survivor performans tablosu 2024 merak edilirken bir yandan da Survivor All Star kadrosu eksik olan Nihat Altınkaya akıbeti merak edildi. Kırmızı takımda yer alan Nihat Altınkaya’nın tedavisinin bitmediği için yarışta bir süre daha yer alamayacağı söylendi.

SURVİVOR 2024 KIRMIZI TAKIM KADROSU

Nagihan Karadere

Bozok Gören

Gizem Memiç

Doğukan Manço

Nihat Altınkaya

Pınar Saka

Sercan Yıldırım

Turabi Çamkıran

Berna Gözbaşı

Ersin Korkut

Merve Aydın

Özgür Tetik

Aleyna Kalaycıoğlu

SURVIVOR 2024 MAVİ TAKIM KADROSU

Ogeday Girişken

Yunus Emre

Begüm Yücetan

Seda Ocak

Yasin Obuz

Seda Aktuğlu

Furkan Kızılay

Damla Can

Sahra Işık

Hakan Hatipoğlu

Nefise Karatay

Yiğit Poyraz