Survivor Gizem Memiç yarışmaya devam edecek mi? Survivor Memiç'in sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star 2024' sezonunda sakatlanan Gizem Memiç'in ardından "Survivor Gizem Sakatlandı mı? Survivor All Star Gizem Memiç yarışmaya devam edecek mi, sağlık durumu iyi mi?" Soruları gündem oldu. Peki Acun Ilıcalı konuyla ilgili ne cevap verdi? İşte detaylar...

Survivor Gizem Memiç yarışmaya devam edecek mi? Survivor Memiç'in sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star 2024' sezonunda sakatlanan Gizem Memiç'in aniden yere düşmesiyle sakatlandığı ekranlara yansıdı. Survivor izleyenler de "Survivor Gizem sakatlandı mı? Survivor All Star Gizem Memiç'e ne oldu, yarışmaya devam edecek mi, sağlık durumu iyi mi?" sorularını arama motorlarında arştırıyor.

"TEHLİKELİ BİR DURUM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı: "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."

Kaynak: HABER MERKEZİ