SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI: Survivor Gizem Sağlık Durumu! Survivor Gizem Memiç Kimdir, Kaç Yaşında? Gizem Memiç Yarışmadan Ayrılıyor Mu?

Survivor Gizem sağlık durumu izleyicilerin bir numaralı gündemi oldu. Parkurda düşüp acı içinde kıvranan Gizem Memiç akıbeti belli oldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gizem açıklaması Acun Ilıcalı'dan geldi. Peki, Survivor Gizeme ne oldu? Survivor Gizem yarışmadan ayrılacak mı? İşte yanıtı..

SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI: Survivor Gizem Sağlık Durumu! Survivor Gizem Memiç Kimdir, Kaç Yaşında? Gizem Memiç Yarışmadan Ayrılıyor Mu?

Acun Ilıcalı'nın rekortmen yapımı Survivor All Star 2024 mücadelesinde nefesler tutuldu. Her bölümü olaylı geçen Survivor maratonunda bir yandan kavga gürültü sesleri eksik olmazken bir yandan da sakatlık haberleri gelmeye başladı. Açlıkla mücadele eden yarışmacılar parkurda savaş verdi. 18 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm parkurda yere yığılan Gizem Memiç acı içinde inledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Survivor Gizem sakatlandı. Peki, Survivor Gizem Memiç yarışmadan ayrılacak mı? Survivor Gizem sağlık durumu nasıl? İşte yanıtı..

SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI: Survivor Gizem Sağlık Durumu! Survivor Gizem Memiç Kimdir, Kaç Yaşında? Gizem Memiç Yarışmadan Ayrılıyor Mu? - Resim : 1

SURVİVOR GİZEM YARIŞMADAN AYRILACAK MI?

Survivor Gizeme ne oldu merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki büyük bir sakatlık yaşandı. Survivor All Star 62. bölüm dokunulmazlık oyunu için yarışan Survivor Gizem Memiç denge tahtasından yere düştü. Acun Ilıcalı açıklamasında, "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek" dedi. Survivor Gizem yarışmadan ayrılacak mı henüz netleşmedi.

SURVİVOR GİZEM SAKATLANDI FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI: Survivor Gizem Sağlık Durumu! Survivor Gizem Memiç Kimdir, Kaç Yaşında? Gizem Memiç Yarışmadan Ayrılıyor Mu? - Resim : 2

SURVİVOR GİZEM MEMİÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Mayıs 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Gizem Memiç 2010 tarihinde Miss Turkey güzeli seçildi. Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan alan Gizem Memiç, Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu olan Gizem Memiç ününe Survivor programı sayesinde kavuştu. 2016 yılında ekrana gelen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Gizem Memiç yarışmanın 115. gününde adaya veda etti. Survivor 2016 maratonunu 10. olarak tamamlayan Gizem Memiç 2022 yılında Survivor'a katıldı. Survivor All Star 2024 yarışmasına katıldı.