Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Hakan kimdir? Hakan Hatipoğlu kiminle evli, kaç yaşında, nereli?

Survivor’ın en tecrübeli isimleri arasında yer alan Hakan Hatipoğlu, All Star sezonunda mavi takımda performans sergilemeye başladı. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu’nun gerçek mesleği ne? İşte ayrıntılar…

Survivor’ın en tecrübeli isimleri

Ekranların en sevilen, en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan Survivor Türkiye, bu sezon da izleyicilerinin karşılarına çıkmaya devam ediyor. 1 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile All Star sezonunun startını veren program, geçtiğimiz sezon yaşanan reyting düşüklüğünü şimdiden telafi etti. Henüz ilk haftadan Kolombiya ödülü ile gündeme gelerek yılların Survivor yarışmacılarını ve izleyicilerini dahi şaşkına çeviren fenomen yarışma programı, ilerleyen bölümlerde verilecek olan ödüller adına büyük bir beklenti oluşturdu.

Survivor 2024 sezonu kapsamında hem kırmızı hem de mavi takımda ‘All Star’ kategorisinde değerlendirilen tecrübeli isimler yer alıyor. O isimlerden biri de Survivor’a defalarca katılmış olan Hakan Hatipoğlu olarak öne çıkıyor. Henüz ilk haftadan ‘zayıf’ görülen Doğukan Manço’nun karşısına çıkmak adına gönüllü olan ancak arkadaşları tarafından ‘strateji yapıyorsun’ şeklinde itham edilen Hakan Hatipoğlu, izleyiciler tarafından da yakın takip altına alındı.

Hakan Hatipoğlu’nun özel yaşantısı, mesleği ve diğer özellikleri merak konusu oldu. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor yarışmacısı olmanın dışında kimdir? İşte tüm merak edilenler…

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde dünyaya gelen Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezundur. Lisans eğitimi sonrasında Marmara Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını tamamlayan Hatipoğlu, ayrıca senelerce su topu branşında yarışmıştır.

Acun Ilıcalı’nın bir başka yarışma programı Var Mısın Yok Musun ile ünlenen Hakan Hatioğlu, sonrasında ise Behzat Ç.’de ‘Selim’ rolüne hayat vermiştir. Oyunculuk tecrübesinin ardından yeniden Ilıcalı ile buluşan Hatipoğlu, senelerce Survivor’ın yorum programlarında sunuculuk yapmıştır. Hatipoğlu, Var Mısın Yok Musun’da tanıştığı Gizem Akın ile evlidir. Çiftin ‘Lila’ ismini verdikleri bir kızları bulunmaktadır.

HAKAN HATİPOĞLU SURVIVOR’A NE ZAMAN KATILDI?

Hakan Hatipoğlu’nun Survivor macerası 2010 yılında Show TV’de yayınlanan Kızlar- Erkekler konseptinde başladı. Ünlü isim sonrasında ise 2015 All Star sezonunda yarıştı. Hatipoğlu o yarışmayı 6’ncı olarak tamamlamıştı.