Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor 27 Mart Kim Kazandı?

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Survivor yarışmacıları için yakıt görevi gören iletişim oyunu kazananı belli oldu. 27 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? İşte yanıtı..

Tansiyonun bir an olsun

Nefes kesen Survivor All Star 2024 macerasında heyecan dolu anlar ekrana geldi. Acun Ilıcalı’nın programı Survivor son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi.  Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt arayan izleyiciler günün özetine kilitlendi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor yarışında iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor 27 Mart kim kazandı? İşte merak edilenler..

SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödülü kim kazandı sorgusu yapan izleyiciler parkur alanına odaklandı. Televizyonun en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 mücadelesinde yarışmacılar için çok önemli olan iletişim oyunu kazananı MAVİ TAKIM oldu. Düello ve eleme gecesi öncesi haftanın son iletişim ödülü oyunu için parkura çıkan Survivor kadrosundan Mavi takım iletişim ödülü kazandı. Survivor iletişim kim kazandı finalde 3-1’lik skorla ödülü kazanan Mavi takım oldu.

SURVIVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor macerasında haftanın dokunulmazlık oyunları tamamlandı. 4 kişinin yer aldığı eleme adayları belli oldu. Bu hafta kadın elemesi yapılacağı için düello gecesine çıkacak yarışmacılar seçildi. 27 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm iletişim ödülünü kazanan Mavi takım sevinçten yerinde duramadı. 27 Mart Survivor 4. eleme adayı kim oldu Merve oldu. 28 Mart Perşembe günü yayınlanan Survivor düello oyununda Aysu, Berna, Aleyna ve Merve kozlarını paylaşacak. Bir kişi adaya veda edecek.