Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Kardeniz Kim? Survivor All Star Kardeniz Kılıç Kaç Yaşında? Survivor 2024 Kardeniz Kılıç Instagram Hesabı

1 Ocak Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışına yedeklerden katılan Kardeniz Kılıç hayatı merak edildi. Ekran başındaki izleyicilerin merak ettiği Survivor Kardeniz kimdir sorgulamaları hızlandı. Peki, Survivor kadrosu yeni ismi Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor Kardeniz Kılıç kaç yaşında? İşte yanıtı..

1 Ocak Pazartesi günü

TV8 ekranında yayın hayatına başlayan Survivor All Star 2024 start aldı. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Survivor All Star dönemi hızlı başladı. Mavi ve Kırmızı takımın yarışlara başladığı Survivor All Star ilk bölümde heyecan tavan yaptı. Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışmasında kadrolar şekillendi. Daha önce açıklanan Survivor kadrosu sezonun ilk ödül oyununu oynadı. Survivor ilk bölümde bir sürpriz yaşandı ve Acun Ilıcalı’nın daha önce söz verdiği iki isim yarışa katıldı. Survivor kadrosu yeni üyesi Kardeniz Kılıç merak konusu oldu. Survivor ilk bölümde Nagihan ile halat çekme yarışına başlayan Kardeniz tartışma yarattı. Survivor kadrosu 2024 yeni oyuncu Kardeniz Kılıç kimdir izler için derledik. Peki, Survivor Kardeniz Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor yarışmacıları Kardeniz Kılıç hayatı..

SURVIVOR ALL STAR 2024 YARIŞMACILARI

Survivor Kardeniz Kılıç yedeklerden yarışa katıldı. Yarışmanın sıkı takipçilerinin odak noktası olan Kardeniz Kılıç hayatı araştırıldı. Geçtiğimiz yıl Survivor 2023’e yedeklerden katılan ancak kadroya alınamayan Kardeniz Kılıç mücadeleye dahil oldu. Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 ilk bölümde sürprizi patlattı ve bu sezon All Star’a alınan Kardeniz yarışa başladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan 25 yaşındaki Kardeniz Kılıç bilgileri geldi. İlk bölümde Nagihan ile halat çekme yarışına katılan Kardeniz Kılıç güçsüzlüğüyle olay oldu.

SURVIVOR KARDENİZ KILIÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor Kardeniz Kılıç 9 Ocak 1999 yılında doğdu. Aslen Muşlu olan Kardeniz Kılıç İzmir’de doğdu ve büyüdü. İstanbul’da yaşayan Kardeniz Kılıç sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Survivor Kardeniz Kılıç 451 binden fazla takipçisi bulunuyor. İnfluencer olduğu bilinen Survivor Kardeniz aynı zamanda modellik de yapıyor. Boyu 176, kilosu ise 60 kg olan Survivor Kardeniz Kılıç kırmızı takıma dahil oldu. Survivor All Star 2024 kırmızı takımda Kardeniz, Nagihan Karadere, Bozok Gören, Gizem Memiç, Doğukan Manço, Nihat Altınkaya, Pınar Saka, Sercan Yıldırım, Turabi Çamkıran, Berna Gözbaşı, Ersin Korkut, Merve Aydın, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerle birlikte yarışıyor.

KARDENİZ KILIÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN