Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Kim Elendi BELLİ OLDU: Survivor Kim Elendi Bu Akşam 29 Şubat 2024? Survivor Eleme Düellosu Kim Kazandı?

Maceranın bitmek bilmediği Survivor All Star 2024 maratonunda düello günü geldi çattı. 29 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Survivor 47. bölüm Begüm mü, Pınar mı, Aleyna mı, Gizem mi yoksa Aysu mu adaya veda edecek merak konusu oldu. Peki, 29 Şubat Survivor kim elendi? İşte o isim..

Maceranın bitmek bilmediği Survivor

TV8 en sevilen program Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Yeni bölümleriyle ekrana gelen Survivor 47. bölüm geldi. Ekran başındaki izleyiciler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Yeni bölümleriyle nefes kesen Survivor kim elendi merak edildi. Survivor eleme adayları 29 Şubat gardını aldı. Acun Ilıcalı programı Survivor eleme düellosu izleyicilerin karşısına çıktı. Begüm, Pınar, Aleyna, Gizem ve Aysu arasında hangi isim adaya veda edecek sorgulandı. Peki, 29 Şubat Survivor kim elendi? İşte Survivor eleme düellosu kaybeden isim..

29 ŞUBAT SURVIVOR ELEME DÜELLOSU

Survivor kim elendi bu akşam 2024 araştırması yapan izleyiciler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları yepyeni bölümleriyle devam eden Survivor maratonunda eleme gecesini seyretti. Hafta boyunca belli olan Survivor eleme adayları netleşti. Kıran kırana geçen ödül oyunu gecesinde Dominik’e veda edecek isim ortaya çıktı. Ödül oyunu ardıdan motive olan yarışmacılar arasında 29 Şubat Perşembe akşamı oynanacak eleme düellosu kazanan kaybeden belli oldu.

SURVIVOR KİM ELENDİ 29 ŞUBAT 2024?

29 Şubat Perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Survivor 47. bölüm önce ödül oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları suyun içinde döner vaziyette olan platformdaki bayrakları toplamaya çalıştı. Survivor yeni bölüm eleme düellosunda mücadele edecek Begüm, Pınar, Aleyna, Gizem ve Aysu arasında kim elendi henüz netleşmedi. Bu hafta kadın elemesinin yapılacağı Survivor yeni bölüm düelloyu kaybeden ismin Dominik macerası son bulacak. İlk düello Aleyna ve Begüm arasında, ikinci oyun Pınar ve Gizem arasında oynanacak. Aysu’nun eşleşeceği isim henüz bilinmiyor. Sizce bu akşam eleme düellosunu kim kaybedecek? Tahmininizi yorumlarda yazabilirsiniz.