Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA 2 HAZİRAN 2024: 2 Haziran Survivor All Star Kim Elendİ? Survivor Kimler Kaldı?

Survivor kim elendi kim gitti merak eden izleyiciler ekran başına geçti. 2 Haziran Pazar akşamı yayınlanan Survivor son bölüm Hilmicem, Atakan, Ogeday ve Merve düellosunda kazanan kaybeden belli oldu. Büyük final öncesi bir isim daha yolun sonuna geldi. Peki, 2 Haziran Survivor All Star kim elendi? İşte yanıtı..

Survivor kim elendi kim

TV8 ekranının en çok izlenen programı Survivor All Star 2024 için nefesler tutuldu. Milyonları ekran başına çivileyen Survivor kim elendi 2 Haziran 2024 sorgulamaları hızlandı. Survivor 2024 büyük final öncesi elemeler hızlandı. Kadın erkek ve hızlı elemenin yapıldığı Survivor yarışında son bölüm Hilmicem, Atakan, Ogeday ve Merve düellosu ekrana geldi. 4 kritik isim arasında adaya veda eden isim netleşti. Peki, 2 Haziran Survivor All Star kim elendi? Survivor son bölüm kim kazandı? İşte yanıtı..

SURVİVOR KİM ELENDİ 2 HAZİRAN 2024?

Survivor kim elendi kim gitti son dakika HİLMİCEM İNTEPE elendi. Acun Ilıcalı’nın merakla takip edilen yapımı Survivor 2024 All Star son bölüm kazan kaynadı. İzleyiciyi hop oturup hop kaldıran Survivor 2 Haziran bölümünde ilk turda Merve ile Ogeday düellosu yapıldı. İkinci turda Hilmicem ile Atakan mücadelesi yaşandı. 4 kritik isim arasında Dominik macerası sona eren Hilmicem oldu.

SURVİVOR KİMLER KALDI?

-Nefise Karatay

-Merve Aydın

-Batuhan Karacakaya

-Seda Ocak

-Atakan Arslan

-Yunus Emre Özden

-Ogeday Girişken