Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA BELLİ OLDU! Survivor 24 Mayıs Kim Gitti? Damla, Özgür, Nefise, Batuhan Survivor Son Bölüm Kim Elendi?

Heyecanın doruk yaptığı Survivor All Star 2024 yarışmasında bir isim daha yolun sonuna geldi. Kırmızı ve Mavi takım mücadelesinde final bileti kazanamayan isim Dominik’ten ayrıldı. Acun Ilıcalı Survivor elenen isim açıkladı. Peki, Survivor son bölüm kim elendi? Survivor 24 Mayıs kim gitti? İşte yanıtı..

Heyecanın doruk yaptığı Survivor

Survivor kim elendi kim gitti son dakika araştırması yapan izleyiciler son bölüme odaklandı. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024 yarışmasında nefesler tutuldu. Hızlı ve karma eleme modeline geçilen Survivor maratonunda Mavi takımdan 3, Kırmızı takımdan 1 yarışmacılı düelloda Damla, Özgür, Nefise ve Batuhan yarıştı. Heyecan dolu Survivor eleme gecesi kazanan kaybeden belli oldu. Ocak ayından bu yana süren Survivor All Star 2024 final yarışına giremeyecek isim netleşti. Peki, Survivor 24 Mayıs kim gitti? Survivor son bölüm kim elendi? İşte Survivor elenen isim..

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA

24 Mayıs Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor All Star son bölüm nefesler tutuldu. Hafta boyunca eleme adayı gösterilen Damla, Özgür, Nefise ve Batuhan mücadelesi kıran kırana geçti. Survivor 24 Mayıs elenen isim DAMLA CAN oldu. Mavi takımdan Özgür, Batuhan, Damla Can ile Kırmızı takımdan Nefise düellosunda final biletini kazanamayan Damla Can elenenler kervanına katıldı. Survivor All Star yarışması 9 kişi kaldı.

SURVİVOR DAMLA CAN ELENDİ Mİ?

Survivor 24 Mayıs Cuma yarışmasında final düellosuna çıkan isimler Özgür ile Damla Can oldu. Özgür’ün aldığı sayıyla Survivor mücadelesi sona eren Damla Can, ”Buradan gitmek istemezdim. Ama şu bir gerçek ki, altı sene sonra burada olmanın keyfi çok başkaydı. Rakiplerim çok güçlüydü. İnanılmaz bir takım var bu sene, şans benim yanında değildi. Kim elenirse elensin o kadar çok üzülecektim ki. Oynarken o kadar çok keyif aldım ki benim için unutulmaz bir andı. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İki hafta sonra onları İstanbul’da bekliyorum” diyerek veda etti.