Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Kim Yazıldı AÇIKLANDI: 30 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Survivor 4. Eleme Adayı Kim? Survivor Dün Kim Kazandı?

Survivor All Star 2024 yarışında büyük gelişme patlak verdi. Survivor son bölümde büyük transfer ekrana geldi. Yunus Emre mavi takımdan kırmızı takıma transfer oldu. Heyecanın tavan yaptığı Survivor mücadelesinde gecenin kazanan ve kaybedeni belli oldu. Peki, 30 Ocak Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim? İşte yanıtı..

Survivor All Star 2024

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 mücadelesinde nefesler tutuldu. Yeni sistemde bireysel yarışların sürdüğü Survivor maratonunda SMS kaldırıldı ve takımlar arasında değişim yapılacağı açıklandı. Bu yönde alınan kararlar uygulanmaya devam etti. Mavi takımda yarışan Yunus Emre kırmızı takıma transfer oldu. Heyecanın bir an olsun durmadığı Survivor son bölüm gecenin kaybedeni açıklandı. Survivor eleme adayı kim, Survivor dün kim kazandı, Survivor kim yazıldı gibi merak edilen soruların yanıtları verildi. Peki, dün Survivor da kim kazandı? 30 Ocak Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte merak edilenler..

30 OCAK SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 4. eleme adayı kim oldu merak eden izleyiciler bir yandan da gecenin kazanan takımını inceledi. 30 Ocak Salı akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm dokunulmazlık oyunu mücadelesi verildi. Gergin geçen ada konseyinde eleme adayı netleşti. Tansiyonun bir an düşmediği Dominik’te haftanın 4. dokunulmazlık oyununu oynandı. Kırmızı ve Mavi takım kazanan taraf olmak için çabaladı. Denge, güç ve atışların ön planda olduğu platformda her iki takım da kazanmak için canını dişine taktı. 30 Ocak Salı akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu galibi Kırmızı takım oldu. Gecenin sonunda oylama bu kez Mavi takım için yapıldı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Survivor All Star mücadelesinde haftanın dördüncü eleme adayı netleşti. Tv8 canlı yayın izlenen yarışmada 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Parkurda kıran kırana mücadele veren Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları avantaj ve bayrak yarışı olmak üzere iki etaptan oluşan Survivor dokunulmazlık oyununu oynadı. Arka arkaya ikinci kez yarışı Kırmızı takım kazandı. Mavi takımda Survivor eleme adayı Berna oldu. Böylece haftanın eleme adayları Kardeniz, Pınar, Aysu ve Berna oldu.