Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Mustafa Kemal ELENDİ: Survivor Mustafa Kemal Kurt Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Survivor All Star 2024 Mustafa Kemal Kurt

Survivor sürpriz eleme ekrana geldi. Mustafa Kemal Kurt Survivor maratonuna veda etti. 7 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen Survivor yarışında Hakan, Batuhan ve Yaman ile düello oyunu oynayan Musyafa Kemal Dominik’e veda etti. Peki, Mustafa Kemal Kurt Survivor kaç yaşında, nereli? işte yanıtı..

Survivor sürpriz eleme ekrana

Mustafa Kemal Kurt Survivor macerası sona erdi. Milyonların severek takip ettiği Survivor kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. 7 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Survivor son bölün Mustafa Kemal Kurt Survivor nereli araştırmaları hızlandı. Kırmızı ve Mavi takım mücadelesinde Survivor Mustafa Kemal elendi. Batuhan, Hakan, Mustafa Kemal ve Yaman’ın eleme düellosunda kaybeden isim Mustafa Kemal oldu. Peki, Survivor Mustafa Kemal yaş kaç? İşte Survivor Mustafa Kemal Kurt hayatı..

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT ELENDİ

Ekran fenomeni Survivor All Star 2024 eleme düellosu sona erdi. Kıran kırana geçen eleme gecesinde haftanın eleme adayları Hakan, Batuhan, Yaman ve Mustafa Kemal düello oyunu oynadı. Zorlu mücadeleyi kaybeden Mustafa Kemal Survivor hayallerine ve adaya veda etti. 7 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm final düellosu Mustafa Kemal ve Hakan arasında yaşandı. Survivor All Star’da eleme düellosunu kaybederek bu hafta yarışmaya veda eden isim Mustafa Kemal oldu. Eleme düellosunu kaybeden Survivor Mustafa Kemal, “Çok konuşursam karıştırıyorum bazen. Duygusal da bir adamım. Elimizden geleni yaptık. Duygularım karışık. 2018’deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakter olarak duruş olarak neysem oyum. 6 yıl da geçse değişmedim. Umarım öyledir değişmemişimdir. Ama değişen çok şey var; eşim var, 10 aylık kızım var. Onu hep çok özlüyordum, belki de bu durumu yönetemedim. Kafam hep oradaydı. Ben üzülmem diyordum ama vedalar zor” dedi.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NEREDİ?

Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanı Mustafa Kemal Kurt adını Survivor 2018 yarışı ile duyurdu. Bir dönem Zone Zorlu Center’da ve Koç Üniversitesinde Rugby Koç’u olarak çalışmalar yapan Mustafa Kemal, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Yaşantısını İstanbul Beşiktaş’ta sürdüren Mustafa Kemal Kurt, Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonasına katıldı. Milli Takımı’n 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby’nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgilendi. Survivor Mustafa Kemal Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yerini aldı. Ormanı, doğayı ve ateş yakmayı çok sevdiği bilinen Mustafa Kemal Kurt, Survivor 2018 yarışı ardından Survivor All Star 2024 yarışına katıldı.

MUSTAFA KEMAL KURT INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN