Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Nagihan Diskalifiye Mi Oldu NEFESLER TUTULDU KARAR ÇIKTI: Nagihan Karadere Elendi Mi? Survivor Nagihan Karadere DİSKALİFİYE KARARI

Acun Ilıcalı’ya sandalye fırlattıran Survivor son bölüm kavgası ardından Survivor Nagihan araştırmaları hızlandı. Survivor son bölüm konseyde Aleyna’ya fiziksel temas uygulayan Nagihan Karadere akıbeti merak edildi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor maratonunda Nagihan elenecek mi belli oldu. İşte Survivor Nagihan kararı..

Acun Ilıcalı'ya sandalye fırlattıran

Survivor Nagihan Karadere ortalığı ayağa kaldırdı. 6 Şubat Salı akşamı ekrana gelen Survivor All Star yarışmasında gözler son bölüm gelişmelerine çevrildi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor son bölüm yaşananlar herkesi şoke etti. Kırmızı takımda iplerin kopması ve beraberinde gelen kavga ardından Acun Ilıcalı deliye döndü. Yayında sandalye fırlatan medya patronu konseyde Nagihan’a çıkışı gösterdi. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan Karadere elendi mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı’nın imzasını taşıyan Survivor All Star 2024 yarışında ilk günden bu yana tansiyon hiç düşmedi. Her bölümü olay olan program izleyicileri ekran başına kilitledi. Reytinglerde zirveyi gören Survivor son bölüm ortalık savaş alanına döndü. Kırmızı ve Mavi takım mücadelesinde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım seçme yaparken Nagihan, Nefise ve Mustafa Kemal’den itiraz geldi. Takım arkadaşlarıyla çıkmaza giren yarışmacılar parkura çıkmadı. Birbirinden güçlü yarışmacıların final için kıyasıya mücadele ettiği Survivor All Star 2024 yarışmasında Nagihan ve Nefise bir süre sonra yarışa katıldı ancak Mustafa Kemal kararından dönmedi.

NAGİHAN KARADERE ELENDİ Mİ?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda sesler yükseldi. Eleme adayı belirleyen Kırmızı takım konseyde tartıştı. Parkurda birbirine giren Aleyna ve Nefise kavgası konseyde iyice alevlendi. Aleyna ve Nefise atışmasına dahil olan Nagihan’dan fiziksel temas geldi. Nagihan Aleyna’yı resmen itti. Survivor gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Acun Ilıcalı konseyi terk etti. Yayını durduran Acun Ilıcalı sandalyesini fırlattı. Deliye dönen Acun Ilıcalı Nagihan’a verdi veriştirdi. “Kardeşim siz ne istiyorsunuz” diyerek bağırmaya başlayan Acun Ilıcalı ve ekibin Nagihan Karadere diskalifiye kararı vereceği şu sözlerden anlaşılıyor; “Olmadı, sinirine yenik düştün, dayanamıyorsun. Çok güzel birliktelik yaşadık. Bunun hiç tadını kaçırmadan. Ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın biz de Nagihan tamam mı diyeceğiz sanıyorsun. Öyle mi kurdun kafanda.” Sizce Nagihan elenmeli mi? Yorumlarda yazabilirsiniz..