Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Nagihan SON DAKİKA: Survivor Nagihan Elendi Mi? Survivor Nagihan Karadere Diskalifiye Olacak Mı Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı!

Survivor All Star 2024 parkurunda sakatlanan Nagihan Karadere son durum merak konusu oldu. Acun Ilıcalı Survivor Nagihan flaş açıklama yaptı. Son oyunlarda yer almayan Survivor Nagihan elendi mi Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye olacak mı? İşte yanıtı..

Survivor All Star 2024

TV8 ekranında fırtınalar estiren yapım Survivor All Star 2024 mücadelesi hız kesmedi. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları bir yanda yarışta kalabilmenin savaşını verirken bir yandan da ödül ve dokunulmazlık oyunlarını almaya çalıştı. Kırmızı takımda yarışan Survivor Nagihan sakatlanınca takım eksik kaldı. Son bölümlerde parkura çıkamayan Survivor Nagihan elendi mi merak konusu oldu. İzleyicinin dört gözle beklediği Survivor Nagihan son durum belli oldu. Acun Ilıcalı’dan Nagihan Karadere elendi mi sorusunun yanıtı geldi. İşte Survivor Nagihan Karadere son durum..

SURVIVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ?

Survivor Nagihan ne oldu merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki Survivor Nagihan sakatlandı. Son oyunlarda parkurda yere yığılan Nagihan, “Dizim esnedi. Dizim çıktı, dizim döndü! Yok ya, baksana hocam boşta dizim, baksana dizim çıktı” diyerek ağladı ve ardından hastaneye kaldırıldı. Survivor son bölümlerde yarışamayan Nagihan Karadere için Acun Ilıcalı’dan, “Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek” dedi. Ardından..

SURVIVOR NAGİHAN KARADERE DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Survivor Nagihan Karadere diskalifiye olacak mı açıklayan Acun Ilıcalı, “Karar ona kalacak herhalde. Çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi. Ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilirsin istersen diyeceğim. Şu anki pozisyonunda ne yapabilir?” açıklaması geldi. Survivor Nagihan diskalifiye olmadı ancak yarışa devam edip edemeyeceği henüz belli değil.