Survivor Nihat diskalifiye mi oluyor? Nihat Altınkaya Survivor'dan ayrılıyor mu, neden ayrılıyor? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor All Star 2024 yarışmasının yeni sezonunda mücadele eden Nihat Altınkaya, üzücü bir sakatlık geçirdi. Aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle daha önce zorlu bir iyileşme süreci geçiren Nihat Altınkaya, 24. bölümde katıldığı ilk oyun parkurunda tekrar sakatlık yaşadı. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın durumu hakkında konseyde açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın sakatlığına dair şu ifadeleri kullandı: "Tabii ki çok üzücü bir olay yaşandı ve yani kendim de bizzat birçok sakatlık yaşamış biri olarak bugün Nihat'ın durumuna çok üzüldüm. Aylarca bugün için çalıştı, arkadaşlarımız ona bu sene gelme, önümüzdeki sene gel istersen dedi, ama öyle bir kadro var ki bu sene bu kadronun içinde olmam lazım dedi."

Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın sakatlığının tekrarladığını ve 4 saat içinde onu uçağa bindirerek İstanbul'a getirdiklerini belirtti. Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın İstanbul'a dönüşü hakkında şu bilgileri verdi: "Yarın İstanbul'da olacak çünkü vakit kaybetmememiz gerekiyor. Yani ortopedik sakatlıkları için her zaman Allah daha büyüğünü vermesin derim."

Nihat Altınkaya'nın diskalifiye olup olmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Oyunun sonunda bileğini tutarak yere yığılan Nihat'a, takım arkadaşları ve doktorlar tarafından ilk müdahale yapıldı. Survivor severler, Nihat Altınkaya'nın sağlığı ve yarışmaya devam edip etmeyeceği konusundaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ