SURVİVOR OGEDAY BOMBASI PATLADI: Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Survivor Ogeday Ne Oldu Netleşti! Ogeday Diskalifiye Mi Oldu?

TV8 ekranının en popüler yarışması Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Olayların bitmek bilmediği Survivor macerasında Ogeday Girişken bombası patladı. Eşofmanlarını giyip adayı terk etmek isteyen Ogeday ne yaptı açıklandı. Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü. Peki, Survivor Ogeday ne oldu? Survivor Ogeday diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

SURVİVOR OGEDAY BOMBASI PATLADI: Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Survivor Ogeday Ne Oldu Netleşti! Ogeday Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor All Star 2024 yarışında olaylar bitmek bilmedi. Kavgaların merkezi olan Survivor 2024 olayların ardı arkası kesilmedi. Her bölüm yeni bir olayın ekrana geldiği Survivor son bölüm kazan kaynadı. Yunus Emre'nin babalık sevincinin yarıda kaldığı Survivor yarışmasında bu kez Ogeday Girişken bombası patladı. "Mavi Takımda başka bir problem daha var, o problem de Ogeday" sözleriyle akıllarda kalan Acun Ilıcalı flaş detayı açıkladı. Survivor Ogeday neden yok sorgusu yapan ekran başındakiler için açıklama geldi. Peki, Survivor Ogeday ne oldu? Ogeday diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

SURVİVOR OGEDAY BOMBASI PATLADI: Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Survivor Ogeday Ne Oldu Netleşti! Ogeday Diskalifiye Mi Oldu? - Resim : 1

SURVİVOR ALL STAR OGEDAY NE OLDU?

Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği Survivor All Star 2024 macerasında gözler Ogeday'a çevrildi. Sosyal medyanın odak noktası olan Ogeday Girişken'in yarışmadan ayrılacağı iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı. Gündemde bomba etkisi yaratan Survivor All Star Ogeday parkura çıkmayınca Acun Ilıcalı, "Mavi Takımda başka bir problem daha var, o problem de Ogeday" açıklaması yaptı. "Bu konuyu konuşacağız ama özel bir konu olduğu için Mavi Takım ile özel bir konsey yapacağız” diyen Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Survivor Ogeday yarışmaya devam edip etmeyeceği belli oldu.

SURVİVOR OGEDAY BOMBASI PATLADI: Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Survivor Ogeday Ne Oldu Netleşti! Ogeday Diskalifiye Mi Oldu? - Resim : 2

SURVİVOR OGEDAY DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Ogeday'a ne oldu merak edenler için Acun Ilıcalı, "Ogeday, Survivor’da son günlerde mental olarak çok zorlanmaya başladı. Sonra daha da zorlandı. Şu an takımın içinde değil. Daha önce gördük mü? Gördük. Survivor dünyanın en zor yarışı diyorduk. Fiziksel bir tarafı, performans olayın bir tarafı. Ama tabii ki mental olarak güçlü kalabilmek de önemli. Ama acaba Ogeday bu sınavı geçebildi mi? Konuşacağız" diye konuştu. Survivor Ogeday yarışmaya devam edeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, "Bugün Dominik'te Ogeday'la bir görüşme yaptım. Ona alternatifler sundum. Şöyle yapabiliriz, böyle yapabiliriz dedim. Ogeday, bütün kapıları kapattı. Açıkçası ben de bozuldum. Biraz daha deneyemez misin dedim. Ne düşündüğümü sordu anlattım. Survivor'a dahil olmak istedi. İnanın ısrar falan etmedim" diye konuştu.